Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2009-04-29
23:56:07

Hejja Sverige, ikväll är jag lycklig!

Jag är så ruskigt nöjd just nu! När våra Blågula hjältar ligger under med två mål i sista perioden och sedan bestämmer sig för att ta sig i kragen och inte sluta kötta så kan jag inte låta bli att känna en enorm stolthet över att vara svensk. Tack Tre kronor för segern mot USA ikväll! (6-5 efter förlängning.) Läs mer här eller här.

En intressant Holländare berättade för mig idag att folk utanför Sveriges gränser faktiskt talar om Svenskar som världens lyckligaste folk. Han visste inte exakt varför men det är så dom tänker om oss nordbor, där nere i europa. Hans teori var i alla fall att det är för att vårat land har en historia, att det inte bara är byggt utav pengar utan att det finns en själ i våra landskap, som gör att vi mår bra och är lyckliga. Fin tanke tycker jag. Men är vi så lyckliga i Sverige? Är du lycklig? Vad skulle kunna göra dig lycklig?

Jag är lycklig
ikväll, en seger mot USA i förlängningen gjorde min kväll!

Tack!
2009-04-25
07:36:22

Föreningen får en "åäö" adress

HundratusenOchEttAr.se funkar nu lika bra som HundratusenOchEttÅr.se

Detta kräver att man använder Internet explorer 7.0 eller senare, eller tex firefox. Vissa webbläsare har inte stöd för våra svenska krumelurer till bokstäver.

IDN-domän kallas det och du kan läsa mer om det här. Vill du skapa en sådan adress så kan du göra det på tex Loopia.se som har ganska hyggliga priser ändå.


Och för alla er som sitter på en gammal version av Internet explorer, uppdatera! Det är dessutom gratis att tanka ner senaste versionen 8.0 på microsofts hemsida.

Simma lugnt medborgare.
2009-04-24
02:46:36

Kick Start och omröstningsfunktion

Har idag pulat lite med layouten på sidan och förberett så mycket som möjligt för vad som komma skall =).

Jag är väldigt nöjd med dagen. Ett givande Kick Start möte på kompetenscenter i Köping i eftermiddags. Läraren/mentorn tror jag kan vara ruskigt drivande och få en att komma på nya ideér och se nya möjligheter. Inlärningsfaktorn lär vara hög som stryk under utbildningen i höst. Spännande!

Nu på kvällskvisten har jag småmyst med att skapa en omröstningsfunktion osv.

God natt Sverige