Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2009-07-24
03:25:28

Slutspurt semester 2009 på Kreta

Det är som vanligt, semestern går alldeles för fort. 4 veckor flyger iväg och kvar står man och undrar vad man fick gjort? Känner du igen dig? =PWell, lite har jag fått gjort i alla fall. Med tanke på dom få soltimmar jag fick under mina veckor semester så har jag nu tillsammans med min tjej, bokat en resa till Grekland, Kreta (Rethymnon)  i ren protest mot det svenska vädret. Det blir min första vistelse på Kreta faktiskt.

Har du vart där? Ställen som är värda att besöka, lite tips inför resan?
2009-07-22
22:18:29

Fallens dagar och relax i Sthlm

God kväll!

var man hemma igen efter ett par dagars utflykt i Trollhättan där jag besökte mina kusiner och strosade runt på "fallens dagar". Riktigt trevligt vill jag lova! Det blev två sköna kvällar med alla kusiner, farbröder och faster. Liksom jag älskar alla andra i släkten också fotboll, öl och gitarr. Så det blev en härlig kombination av dessa tre, båda kvällarna! =)


(Här var det torrt en minut innan dom släppte på vattnet! Jag filmade även en liten stund för att ni ska få se hur det gick till =) Filmen ligger på Youtube.)

Sedan bar det av till Kungliga hufvudstaden för att besöka mina två bröder. Två sköna dagar med god mat, bra film och en massa nintendo Wii lir! =P Så ruskigt skoj det är med Wii, funderar starkt på att köpa mig ett! =)

(Jag på ett "båt-fik" i sthlm, sol och en kall öl.)


(Mina bröder, inte blodsligt men ändå...)

(Jag med 3d glasögon när vi tittade på IceAge 3. Bra film måste jag säga, gillade starkt 3d-effekterna! Och jag bjuder på denna flumbilden! =P )


Vad har du haft för dig i helgen då? Hoppas du har haft det lika bra.

Ciao!
2009-07-17
14:24:23

Fallens dagar

God morgon!

Idag beger jag mig till Trollhättan för att besöka mina kusiner, som jag träffar allt för sällan. Ska bli gott att komma iväg ett par dagar faktiskt. Se lite nya saker och träffa lite folk och så.

Det var ruskigt längesedan jag va i Trollhättan men jag har fått nys om att Fallens dagar kommer att pågå där denna helg, am I right?


Låter lovande! Ska du dit?

Hörs snart igen, då kommer en rapport om vad Fallens dagar var för något!

Hasta luego!