Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2009-03-30
02:32:53

En match i mörker för Sverige

Så var det klart för denna gången. Från pyramiderna i Egypten till ringmuren i Visby släcktes det ner mellan 20.30-21.30 igår. Manifestationen anses mycket lyckad särskillt då Kina och Indien som inte var med förra året nu hade tagit sig i kragen och ställt upp. Jag gjorde som planerat, släckte ner hela lägenheten och ringde på hos grannen. Mycket trevlig kille som också skulle se matchen och till och med bjöd på en bira! Läs mer här om hur Earth Hour gick.
Jag deltog i manifestationen, gjorde du? Eller är du kanske den lille syndaren som bor i huset på bilden under? =P


Det var inte bara där det var mörkt. Nej, ett mörker lade sig över Dragao-stadion igår när Portugal  - Sverige spelade 0-0. Är vi nöjda med det? Nja, nog för att Portugal må hända ha världens bästa spelare i sitt lag och att Sverige har en av världens bästa lirare avstängd men skulle vi inte ha vunnit? Eller kräver vi för mycket av vårat blågult? Ledningen för landslaget är positiva och har alla redan börjat leta hotell i Sydafrika där VM går av stapeln 2010.


6 stycken matcher återstår för Sverige i VM kvalet och det är segrarna i dom 9 grupperna som går vidare till VM-slutspel. Dock finns även en chans att gå vidare som grupptvåa, de 8 bästa grupptvåorna lirar nämligen en playoff där fyra lag till slut går vidare till VM-slutspel.

Jag minns stämningen under förra VM, så härligt det var! Det var sommar, fint väder och alla gick runt med blå-gula tröjor på stan. Svenskar som utlänningar, gamla som unga, tillsammans, för Sverige! Vad härligt det är att dela känslorna med andra. Man jublar tillsammans vid vinst och gråter tillsammans vid förlust. Det är kärlek!

Jag tror ändå på våra vikingar i blågult. Det gör jag alltid och ställer alltid höga krav på dem.
Självklart går vi vidare till VM och där ska vi ha medalj! Basta!
Kommentarer:
2009-03-31 @ 19:31:17
#1: Daniel Carlson

ja självklart var jag med och deltog i Earth Hour. :D men iofs tvn var på haha...

ja det är en härlig känsla att se matcher tillsammans. kommer ihåg i sommras! ;)

2009-04-01 @ 17:55:00
#2: Patrik

Bra där! Haha ja det var nog många som hade tv:n på den kvällen i alla fall.

2009-04-01 @ 17:57:52
#3: Anonym

Hej! Jag har lagt ut modellbilder på min blogg från min senaste plåtning, kika gärna in och kommentera vad du tycker!:)www.abckarin.blogg.se

2009-04-02 @ 00:16:57
#4: Vladiz Aka den hyggliga grannen =)

Haha jag deltog ju NÄSTAN i Earth Hour.. Jag som fick sätta lampor/tv samt datan till! ..

2009-04-22 @ 23:46:44
#5: Paz!!

jaaa men TV:n skulle inte ingår....

det var bara att släcka själva ljuset i taket...

men typiska vi här i Sverige...uppaskatta inget..kan inte ens klara oss utan TV på en javla timme....Bra jobbat patrik...d du gör e vettigt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: