Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2009-05-31
16:11:49

112 000 kr mot cancer

Mannen med mustaschen har fått ett ansikte! Peter lyckades på egen hand samla in 112 000 kronor till kampen mot prostatacancer. Bra jobbat! Läs mer i aftonbladets artikel.

Ett bevis på att det inte är omöjligt, och med nästan två år kvar så är jag övertygad om att jag kommer att nå mitt mål på 100 000 kronor innan slutet av 2011!

Skänk din gåva du också, liten som stor. Via Sms, Payson eller direkt till föreningens bankgiro.

Tack Peter Sandholt!

//Patrik


Etiketter: , , , ,
2009-05-30
17:31:04

Skriva artikel för Rädda Barnens Ungdomsförbund

Big news!

Jag har vart i kontakt med Rädda Barnens Ungdomsförbund och dom gillar mitt projekt och vill att jag skriver en text som kommer att publiceras i deras nyhetsbrev här framöver. Ruskigt skoj!! =)

Jag hoppas på stort stöd från alla RBUF:are och att det drar in några extra kronor i samband med publiceringen.Har du inte skänkt ditt bidrag än? Klicka här! Det räcker med att tusen personer skänker en hundring var så är målet uppnått.Etiketter: , , , , ,
2009-05-29
18:55:18

Amnesty International

Igår när jag var på väg till gymmet för att köra ett pass så blev jag stoppad av en kille med ett häfte under armen. "Vad är detta nu då?" Tänkte jag. Hur som haver så visade det sig vara en kille i min ålder eller något äldre som jobbade för Amnesty International och han var i Köping för att värva medlemmar till Organisationen.

Jag förklarade att jag redan har ett välgörenhetsprojekt dit mycket av mina pengar redan går. Men...

Det slutade med att jag blev symbolisk medlem och kommer hädanefter att supporta mänskliga rättigheter med 20 kr i månaden, hasta el muerte, till döden. Vet du inte vad Amnesty jobbar för så kan du läsa det här.
Som sagt, många bäckar små...Etiketter: , , , ,