Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2009-05-03
00:36:24

Föreningens ändamål är härmed officiellt!

Ni som känner mig har vetat om vad som har kokats ihop de senaste månaderna och jag tackar er för ert stöd, det betyder mycket för mig. Tack!

För er som inte känner mig
så kan jag meddela att ni kommer att få lära känna mig mera, bit för bit. En dag i taget helt enkelt =).

Föreningens ändamål är att verka för gatubarnen i Latinamerika, tillsammans med dig! Det är enkelt att hjälpa, läs vidare får du se =)

1: Ni skänker alla era pengar till föreningen tills räknaren på startsidan är nere på noll =).
2: När 1:an är uppfylld så packar jag min väska, köper en biljett (för egna pengar såklart) och styr mot Latinamerika.
3: Väl i Latinamerika börjar mitt arbete med barnen och att visa alla er som på något sätt stöttat projektet vad vi har åstakommit tillsammans. Ett år av mitt liv kommer jag att ägna barnen, vad bidrar du med?
4: Under årets gång kommer du med hjälp av bloggen kunna följa barnens liv och vad som händer med de 100 000 kronorna som vi drog in.

Har du en blogg eller ett företag och vill skänka en slant  så publicerar vi eran sida under "månadens donatorer". Skicka ett mail eller slå en signal på telefonen så pratar vi mer.


Kommentarer:
2009-05-03 @ 13:21:24
#1: emilia

hoppas verkligen att du når målet, skulle vara så himla bra för alla barn där. vad exakt kommer du göra där nere, menar ska du hjälpa till och ge dem mat eller kommer du hjälpa till att få fram mediciner till dem som behöver eller någonting annat? =)

2009-05-03 @ 14:10:45
#2: Patrik

Läs under "om föreningen och projektet" så skall du finna svar på din fråga. Men, det beror helt på vad organisationen/barnhemmet i Latinamerika kan tänkas behöva. Kanske är det mediciner, kanske skolmaterial eller annat...

2009-05-03 @ 16:39:33
#3: anette

GRATTIS GRATTIS ! ! nu är du på väg efter hårt arbete. välgörenhets bloggen klar. kan bli hur bra som helst . . . LYCKA TILL :D

2009-05-03 @ 16:50:28
#4: mimsnyggt jobbat att starta en blogg för att hjälpa utsatta barn. spännande för dig å för oss andra se hur var å när du kommer iväg, allt beror ju på oss läsare alla borde ha några kronor över ...

2009-05-03 @ 21:56:46
#5: Patrik

Tack anette och mim! Sant så sant. Jag kommer att utmana Sveriges stora bloggare om att va med i detta, dom tjänar pengar på annonsering osv och borde ha råd att avvara en slant till behövande. Till skillnad från många stora välgörenhetsorganisationer så har jag inga skumma "administrationsavgifter" eller dylikt. Allt kommer att publiceras svart på vitt på bloggen vad pengarna går till. Öppenhet och ärlighet är något som vi jobbar efter i Hundratusen och ett år.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: