Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-04-02
07:00:16

April april

Vad var det för datum igår? Ja just ja, och vad får man göra då? Luras? =P

Nej det va ju ingen greve från Indien som skänkte 12500 rupees till föreningen igår. Inte ens om vi får 500 fans i Facebookgruppen. Tyvärr =) Det var bara jag som passade på att lura mina läsare eftersom det va 1a April =) Och då får man visst luras utan att skämmas har jag lärt mig.

Förra året blev jag grundlurad av en poolare. Hon fick mig att tro att dom skulle ta nya foton på gymmet där vi tränar och att "alla flexar musklerna bredvid elvis-statyn". Ja efter en liten stunds övertalan så gick jag ju med på det. "Alla andra hade ju gjort det!?" Två månader senare tar jag en titt på tavlan över alla foton på medlemmarna. En enda människa står och flexar bredvid Elvis, och det var jag...Damn!

Ja det är inte lätt att få till ett bra Aprilskämt, allra minst via bloggen märkte jag. Det gäller att hitta en balans mellan det osannolika och det fullt möjliga =) Har du blivit riktigt grundlurad någon gång?Jag bjuder på denna som plåster på såren

Patrik och Elvis Presley, lurad den 1a aprilEtiketter: , , ,
Kommentarer:
2010-04-02 @ 16:18:48
#1: Pet(raul)

Hehee..det var jag det ;) ja, vem vet.. du kanske inte går säker än..ibland kommer jag med tok i efterhand :P Hur som helst så vill jag önska världens bästa vän, Patrikard =) en härlig påsk! Stoor kram!

2010-04-02 @ 17:32:43
#2: Johannes

Men fan!! jag skrev ju det i min blog. haha du är bara bäst!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: