Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-08-29
23:02:59

En pjäs för gatubarn

God afton Sverige!

För några månader sedan
mailade jag köpings teatergrupp och frågade om inte dom skulle ha lust att sätta ihop en pjäs eller liknande och låta intäkterna gå till gatubarnen i mitt projekt. Kanske till och med sätta upp en pjäs om just gatubarn. Jag fick ett jättepositivt svar tillbaks från Caritha Hynninen som är lite utav en verksamhetsledare, som jag har förstått. Dom skulle ha ett uppstartsmöte några månader senare och jag var varmt välkommen att komma dit och berätta om mig själv, projektet och min idé om pjäsen.

En vecka senare
frågade en kollega mig om jag inte hade lust att hjälpa honom med en sak. Några han känner skulle spela in en film och dom behövde någon som kunde agera väktare i filmen. Självklart tänkte jag, fan va skoj!

En film som var avsedd att avskräcka ungdomar från att börja snatta osv. Man ville visa ungdomarna hur fort det går utför om man väl hamnar i träsket så att säga. Perfekt!Det va skitskoj att agera framför kamera och spela mot tjejerna som snattade i filmen. Tyvärr har jag dock inte fått se filmen själv än men det kommer, det har jag blivit lovad. =)

Det visade sig senare att även köpings teatergrupp hade vart involverade i snatterifilmen och nu visste dom ju vem jag va.

Idag hade vi uppstartsmötet på Hagateatern här i Köping. Under dessa två månader som jag har gått och funderat på detta med teater så har jag blivit mer och mer intresserad av att själv börja spela lite. Det va jätteskoj att göra filmen och ska vi sätta upp något för gatubarnen så är det klart att jag själv måste ställa upp och vara med =) Jag tror att det är nyttigt med teater, att få uttrycka sig med sin kropp och röst.

Dessutom älskar jag att utmana mig själv och detta ser jag verkligen som en utmaning. Något jag kanske aldrig hade gjort om jag inte hade startat Gatubarn.nu...

Jag hoppas att du kommer och tittar när det blir aktuellt, förmodligen i slutet av året! =)


Etiketter: , , , , ,
Kommentarer:
2010-08-30 @ 15:51:53
#1: Petra

I will be there ;)

2010-08-30 @ 15:57:51

Haha ja du är varmt välkommen trampa! Bring ya friends! =)//Patrik Appelquist

Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika

www.Gatubarn.nu

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: