Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-12-05
19:47:32

Galan i Köping för gatubarn blev en succé!

Hola amigo, joder vilken gala det blev igår! =) Jag kan i ärlighetens namn säga att gårdagen hör till en av mina bästa dagar i hela mitt liv. Det va sjuk stress innan, gruppen som hoppade av i sista sekund, usb-minnen hit, pengar dit, priser och lotter, kläder och folk, lappar och barn, instrument och hattar.

 

But we fu#king did it! Ca 150 personer kom, vi sålde lotter till tusen och vi räknar nog med att vi drog in ca 10-15.000 kronor till gatubarn igår. Grymt! Vi kommer att räkna lite mer exakt imorgon (måndag).

 

Under detta projekt med galan så har jag upptäckt att jag älskar teater och att stå på scen. Vilken jävla kick! Jag deltog i några av sångerna och framförde även en liten sketch i form av "Pepe Mexikanaren" =) Jag ska försöka få tag på lite mer videomaterial från galan och när jag gör det så kommer det upp här, lovar =) Bara för dig som missade denna gala men som lovar att komma på nästa! ;)

 

 

Jag hade övat stenhårt på mina repliker men under genrepet tappade jag bort mig en gång. En 5 sekunders paus. Mitt hjärnkontor letade febrilt efter fragment av texten som skulle komma ur min mun. Och till sist hittade jag rätt igen. Men rackarns, detta får ju inte hända under själva föreställningen sen. Jag och Kim övade utanför toaletterna i korridoren för att få det att sitta. Kim kom med några sista "tips från coachen" och sen va det ba rock´n roll!

 

Sekunder innan jag skulle ut på scen så hittade jag inte Kim, han skulle ju flika in några gånger under sketchen med sin röst. Vart fan är Kim?! Någon sprang upp, någon sprang ner, någon sprang ut. Nej Kim är borta. Sara kom just av scen och klappade mig på magen och önskade mig lycka till. Jag kastade åt henne pappret med texten och sa något i stil med "läs pappret, kim är borta!". Jag skuttade ut på scen i min mexarutstyrsel med skägg, sombrero och skinnväst. Och när jag passerade "byxan", den gardin som hänger snett framför själva ridån, så såg jag i ögonvrån att Kim stod där i mörkret, redo som aldrig förr med micen i handen. Pjuh! Vilken tur, mitt hjärta lugnade ner sig ca 200 slag per minut och jag kunde lugnt, och hyffsat sansat framföra min grej. Och det gick så jävla bra! =) Jag satte texten 100% från början till slut. Det va längesedan jag va så nöjd som när jag gick av scenen och fick andas ut för en sekund.

 

Efter galan bar det av till Kungsörstorp där jag va lite sen till julbordet med Securitas. En sjukt bra avslutning på en sjukt bra eftermiddag. Mat och dryck i överflöd, goa kollegor och en mysig mijö, vad mer kan man begära? Efter det drog vi in till Köping igen och hängde på Bishops Arms och där träffade vi på några stycken från galan och vi hängde ihop hela kvällen sen. Även om några inte gillade att dansa på Brorsan och Syrrans sen =P

 

Jag kan nog inte med ord beskriva hur glad jag är att jag faktiskt skrev det där mailet till Hagateatern i början av sommaren. Att det fick som bra respons av alla duktiga medlemmar på deras uppstartsmöte, att IOGT-NTO Forum gick in och bistod med hela Forumteatern, att teatergruppen Änglarna va med, att dansgruppen "Sorry No Name" med Pia Arvidson bjöd på snabba takter, Daniel Carlson och Emil Carlkvist som så sjukt proffsigt levererade Ave Maria, Dennis Nylund och Tobias Lind på gitarr, Mikaela LoordNilsson med sin fantastiska pipa, alla grymma artister ur Hagateatern och inte minst Caritha Fredricson som roddade med allt praktiskt inför galan och Sara Sjöblom som slet som ett djur och satte ihop hela programmet och koordinerade alla nummer. Läs gärna artikeln ur Magazin24 om galan.

 

 

TACK ALLA SOM DELTOG OCH TACK ALLA SOM KOM, DETTA MÅSTE VI GÖRA OM! =)

 

 

 

Tack alla underbara sponsorer som möjliggjorde lotteriet under galan!

FOTOGRAF CECILIA APPELQUIST
EL-MAN BUTIKEN I KÖPING  
BEST WESTERN HOTEL SCHEELE
ANDTFOLKS HUDVÅRD
PALACE BOWL
VÄGBYS TAPETSERARVERKSTAD
LARSSON GULD
EPOK KÖPINGS TEATERFÖRENING
BOKIA
HAGATEATERN
KÖPINGSBOKEN 2010
THERESE ERIKSSON
TANKFULL
MÅLERIBOLAGET
FÄRGETTAN
EXPERT
PARFYMERI LANDORA
Klipp Dig
MATÖPPETEtiketter: , , , , , , , , ,
Kommentarer:
2010-12-06 @ 00:38:12

Hej hej

Kul du hitta min blogg, är de första gången

Jag kom i kontakt med dessa tjejer för ett tag sedan. Deras banner ligger ute till höger

En röd

Ha de bra

2010-12-06 @ 15:20:27

Patrik, du är så jävla bra! Vet du det!? Borde finnas fler männikskor med guldhjärtan som du. Vet inte om du hunnit läsa mitt mail på facebook.. Men läs det. usch.. känner mig så dum..Och NEJ, det blir ingen beach 2011, det blev ingen beach 2010 och det kommer heller inte bli nån beach 2012, 2013, 2014 osv osv.. Hahah.. uschhh..Just ja.. på torsdag gäller det.. Gud så mitt hjärta bultar när jag tänker på det. Jag Vet inte om jag kommer palla vara där.. mamma kanske får ta den biten själv.. haha vi får se. Hur som helst så är jag oerhört glad och tacksam att få vara i final. Det trodde jag aldrig!Kram på dig :)

2010-12-06 @ 19:29:38
#3: Isabella

Det var verkligen hur bra som helst. Jag blev stolt över dig, som jag sa i smset det borde finnas fler utav dig. Ska bli väldigt spännande att följa dig när du far till Costa Rica. Jag kommer sakna dig. Du är en underbar människa Patrik! Och du var bra på teater, & alla som ställde upp och var med. Kul att du fick in så mycket pengar!! eller ni! Kramar

2010-12-06 @ 19:32:33
#4: Isabella

Jättebra jobbat Patrik!! Så himla kul att det blev så lyckat och att det var så många som tog sig dit. Jag är stolt över att känna en sån underbar människa som du. Jag ser fram emot att följa din kamp i Costa Rica, men jag kommer sakna dig!! säger det samma, de borde finnas fler människor som är som du. en ängel är vad du är..Du var grym på teater och alla andra som var med;)!! Ha det bäst så hoppas jag vi ses snart! Kramar

2010-12-08 @ 17:51:19

Kan Dee: Haha du e go du fröken. Ja du kan ju låta mamma sköta snacket och bara stå och ta emot priset ;) Hoppas du kommer, det kommer bli jättetrevligt. Jo jag har läst ditt mail på facebook. Jag svarar snart =) Tro mig, du är fit for fight redan! =)Isabella: Va go du är =) Jag kommer sakna dig också. Hoppas det finns hyfsat med internet där borta. Annars blir det tungt. Ett år går ioförsig ganska fort =)Ses nästa vecka. Kram =)//Patrik Appelquist

Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika

www.Gatubarn.nu

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: