Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-12-29
19:46:00

Twittrar du också?

Inte det? Nej faktum är att väldigt få av mina vänner faktiskt twittrar. Jag har tvingat en god vän till mig som är företagare att börja använda tjänsten då jag vet att han kommer att hitta ännu fler kunder och få mer jobb ganska enkelt. För twitter är enkelt.

Det är som en microblogg där du uppdaterar lite av vad som händer i ditt liv, rekommenderar länkar, filmer, artiklar osv osv osv. Jag har flera exempel när twitter verkligen har vart värdefullt för mig och detta projekt. Via twitter fick jag tex en jättebra intervju i p3 för några veckor sedan =) Jag hittar hela tiden nya spännande människor att följa och knyta kontakt med. Människor som också gillar att driva företag, projekt, välgörenhet, sociala media. Allt samlat på ett och samma ställe. Fantastiskt!

Det bästa är att du kan koppla till din blogg, facebook och en hel drös med andra sociala media till ditt twitterkonto, allt sköts automatiskt. Smutt! =) För att göra det lite enklare för mig använder jag Tweetdeck. Då slipper jag surfa runt till alla sidor för att publicera en uppdatering. Tweetdeck skickar ut en uppdatering till alla dina sidor med ett enda klick. Simple is good!


Lägg gärna till mig på twitter så får jag se vad du är för en filur =) 

 


Etiketter: , , , ,
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: