Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-07-28
22:40:42

Datorcrash #2

God afton mina vänner!

Mail och sms börjar strömma in om varför jag inte bloggar något och det finns bara ett svar på detta. Precis som rubriken lyder, datorhaveri nummer två denna månad =/ Först var det skärmen, nu ser det ut som grafikkortet har kastat in handduken också. Visst är det härligt med teknik som strular? ;)

Men oroa sig inte, burken är inne hos en verkstad för felsökning och reparation och jag hoppas att jag får tillbaks den snart. Livet utan dator är fan inte skoj. Det är helt tyst i lägenheten, jag känner mig socialt missanpassad och jag har inte tittat på film på två veckor! =)

Det positiva med datorhaveriet är ändå att jag tittat mycket på Discoverychannel och läst böcker. Något som jag har svårt att få ro till annars. Jag älskar att läsa men tar mig sällan tid till det helt enkelt...

Det har hänt mycket sedan sist vill jag lova, roliga fynd, nya samarbetspartners i projektet, många tankar och funderingar osv. Coming up soon on Gatubarn.nu!

2010-07-16
14:27:32

En kärleksförklaring till en mamma

Häromdagen var jag ute på promenad i Köping med Daniel Carlson, vår sekreterare i föreningen. Det va en sån där kanonskön dag med gassande sol och vi var på väg hem till honom för att byta kläder.

Så när vi går där i lugnan ro så ser jag en pappersbit som ligger i gräset. Och det var väl inget konstigt med det tänker du. Men denna pappersbiten såg inte ut som annat skräp som man ser på gatorna hela tiden. Denna lilla pappersbiten var mycket prydligt vikt och hade antagit formen av en stilig rektangel.

Därför plockade jag upp den lilla lappen och tog mig en närmare titt på den. Och mycket riktigt, det var mer än vanligt skräp. Det var ett brev från ett barn till sin mamma. Först blev jag rörd sen blev jag lite förvånad =) Läs själv...

Kärleksbrev

 

Känner du igen brevet och råkar heta Sascha så kan du kontakta mig så får du tillbaks ditt fina brev så att du kan ge det till mamsingen =)


Etiketter: , , ,
2010-07-14
11:22:58

Rösta på bästa bloggen i Västerås

En av bloggarna som joinat detta projekt är Kan Dee. Hon är en grym designer och konstnär från Västerås som trycker sina alster på t-shirts. Hon har även designat ett finfint motiv till detta projekt där en del av vinsten går till just gatubarnen.

Nu är Kan Dee nominerad
till tävlingen där Västerås bästa blogg ska koras =) Vilket jag tycker är grymt och självklart vill jag att en av de våra ska ta hem priset! =)

Rösta gärna på Kan Dee´s blogg här & besök hennes blogg här.


Köp något av dessa plagg och hjälp oss hjälpa gatubarn samtidigt =)
Alla plaggen finns i Kan Dee´s Webbshopp

Kan Dee hjälper gatubarnEtiketter: , , , , ,