Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-07-16
14:27:32

En kärleksförklaring till en mamma

Häromdagen var jag ute på promenad i Köping med Daniel Carlson, vår sekreterare i föreningen. Det va en sån där kanonskön dag med gassande sol och vi var på väg hem till honom för att byta kläder.

Så när vi går där i lugnan ro så ser jag en pappersbit som ligger i gräset. Och det var väl inget konstigt med det tänker du. Men denna pappersbiten såg inte ut som annat skräp som man ser på gatorna hela tiden. Denna lilla pappersbiten var mycket prydligt vikt och hade antagit formen av en stilig rektangel.

Därför plockade jag upp den lilla lappen och tog mig en närmare titt på den. Och mycket riktigt, det var mer än vanligt skräp. Det var ett brev från ett barn till sin mamma. Först blev jag rörd sen blev jag lite förvånad =) Läs själv...

Kärleksbrev

 

Känner du igen brevet och råkar heta Sascha så kan du kontakta mig så får du tillbaks ditt fina brev så att du kan ge det till mamsingen =)


Etiketter: , , ,
Kommentarer:
2010-07-17 @ 22:03:47
#1: Bella

sött!

2010-07-21 @ 07:09:52
#2: Unobruno...

...Ja du Äpplet...Vad skulle vi vara utan våra mammor..?

Ingenting.Hur tuff och macho man än är så...

...ingen mamma - ingenting...Hursomhelst, du vet att du och jag i framtiden kommer att på varsitt håll hjälpa barn som kanske inte har någon mamma längre.Barn - Din, min - allas framtid.Simma fisk/Din kollega.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: