Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-03-31
18:40:08

Visitkort & Vykort

Well, en sak jag tänkt på nu när projektet börjar ta fart på allvar är att man träffar så otroligt mycket härliga och inspirerande människor. På utbildningar, på stan, på internet och till och med i trappan till huset.

Ofta är folk nyfikna, frågar hur det går och undrar om webbadressen till sajten osv. Precis samma procedur varenda gång. Den ena letar förbrilt efter en penna och den andre efter en bit papper att skriva upp det på. Ofta finner man det ena men missar det andra. Nu har jag löst problemet! =P

Att driva en ideell förening är till 99% som att driva ett företag och hur löser företag en sådan situation? Jo dom har visitkort. Färdigtryckta med telefonnummer och webbadresser. Klart och betalt!

Jag plockade fram min kreativa sida och designade ihop ett visitkort som jag faktiskt blev ganska nöjd med. Avgör själva. Det stora i mitten på bilden är ett vykort.

Även en ideell förening kan behöva visitkort
Etiketter: , , , , ,
2010-03-30
18:39:56

Invägning #5 i vikttävlingen för gatubarnNy vecka & ny invägning i tiokiloskampen för gatubarn! =) Oscars stålar går fortfarande att vinna till projektet. Men då krävs att jag går upp tio kilo innan madde går ner sina tio...

Det är inte lätt
att gå upp i vikt när man har en ämnesomsättning som en speedad hamster men, the show goes on och jag fortsätter att bunkra upp med gainers =)

Status:

1:a

Madde leder nu med -7 kilo.


2:a

Jag intar andraplatsen med +63:a

Nerpin ligger kvar och vilar på +2kg (Oförändrat sedan förrförrförra invägningen)


Invägning #1 i vikttävlingen
Invägning #2 i vikttävlingen
Invägning #3 i vikttävlingen
Invägning #4 i vikttävlingen


Etiketter: , , ,
2010-03-28
20:03:25

En röst om dagen för gatubarnen

Som du säkert märkt deltar detta projekt i en tävling där vinnaren vinner 100.000 kronor som ska användas för att göra verklighet av idén.

Vinner vi tävlingen så skulle det innebära att projektet får en rejäl skjuss och vi skulle i och med det kunna göra en större insats på plats 2011 i Latinamerika.

Det går bra för Gatubarn.nu
, vi ligger på Topp5 och krigar men det är 33 dagar kvar så vad som helst kan hända. Joina vår armé av vänliga människor som röstar varje dag och kriga för gatubarn. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingssidan. Gracias!

Gatubarn.nu deltar i ett projekt där vi har chans att vinna 100.000 kronor för att förverkliga vår idé. Rösta en gång om dagen för gatubarnen.
Etiketter: , , , ,