Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-05-31
00:47:28

Köping dansar och ler

Jag måste erkänna att partysuget va minimalt i lördags under köpingsfesten. Det va liksom "same shit different year". Rallarna..., vänta nu -varför tror jag alltid att dom heter så!? Knallarna sålde solglasögon, hattar och godis, langos serverades från en husvagn och indianerna skuttade i takt till enyainspirerad musik, åtminstone på fredagen. Det ryktas nämligen om ett tequilarace som gick överstyr under fredagsnatten. Något som fick våra tappra urinvånare att hänga lite mer, och kränga lite mindre under lördagen.

Men trots att jag fick min sedvanliga langos och hade trevligt sällskap så fanns där inte "la chispa", gnistan. Allt kändes som en enda stor repris utan undertexter, dubbat på tyska.

Något jag verkligen gillade när jag bodde i Spanien va det där spontana som folk hade i sig. Man är ute och går, kanske längs strandpromenaden och vips så sitter man på en mysig liten uteservering med en drink eller öl i handen. Det spelade ingen roll om det va måndag eller lördag och det handlade inte heller om att bli full, utan om att socialisera, umgås och njuta av livet och allt vad det har att erbjuda...

Det va precis den känslan som väcktes hos mig när vi slog oss ner på uteserveringen och vi fick våra första törstsläckare serverade. Kvällen bjöd sedan på ännu mer trevligt sällskap i en lägenhet i "centrala Köping" innan vi smet ut och sedan in i partytältet där Dogge Doggelito spelade.

Du som känner mig vet säkert att jag älskar att dansa och Dogge bjöd på några sköna latinorytmer tom tåldes att skaka götten till, men allra roligast va det att shakea loss på dansbandsgolvet =)

Nedan ligger ett smakprov på mina dansfärdigheter från 2006 =P Jag utövar alltså de ökända movesen "tjernobylbarnet" och "tvättmaskinen" som Dansa med Leroy undervisar i. En man jag faktiskt träffat i egen hög person, men det är en annan historia =)Etiketter: , , , , ,
Kommentar:
2010-06-01 @ 12:21:55
#1: Bella

hehehe klockrent Patrik.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: