Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-11-30
22:38:15

25 bast och ett år äldre

Det va minst ett år sedan det inträffade sist och de va la minst lika trevlig då vill jag minnas. Att fylla år är fan alltid trevligt! Enligt säkra källor föddes jag nådens år, 1985. En kall och jävlig dag i november. Nej faktum är att det va ganska vackert just den dagen. Solen sken och mina föräldrar kvittrade av lycka när deras blivande favoritson kom till världen. Jag vill inte på något vis verka självgod här men med tanke på att jag är enda sonen i familjen (enl mina föräldrar) så har jag åtagit mig tidigare nämnd titel utan att skämmas.

Det blev en lång dag.
Va nere på Tekniska kontoret och snackade med Wirén. Han hade fixat en hel del rekvisita som vi kommer att använda på galan för gatubarn nu på lördag! =) Vi fyllde en släpkärra och puffade in sakerna på Forum.

Efter det blev det repetition
på hagateatern. Mycket bra! Fan va jag kommer sakna stället när jag är i Latinamerika, det kan jag säga. Carina kom och berättade att hon hade en perfekt roll till mig, lite boxarkille, hård osv. Dock sätter dom upp den i februari så det sket sig ju eftersom jag åker 27e januari redan =) Men när jag kommer hem sen så, då jävlar! =)

Patrik med vän och groda

Parre (jag), Groda och Gurra -94Haha jaa. Och nu på kvällen styrde vi upp hos farsgubben i huset. Alla utom mamma va där, hon ligger i magsjuka nämligen. Vi frossade i Gatubarn.nu-pizzor som Verona hade lagat, tårta från bageriet och öppnade paket =) Jag fick så fina presenter och jättefina kort. När jag läste kortet från min syster så började jag nästan gråta. Eller nej, jag fällde faktiskt ett par tårar om jag ska vara ärlig. Det va så ruskigt fint skrivet och varje ord nådda ända in i mitt 25 år gamla hjärta.Etiketter: , , , , , ,
2010-11-28
20:00:00

Resan till Costa Rica är bokad!

Yeah min vänner,

Nu är det gjort, nu finns ingen återvändo =) Well skulle jag trilla av pinn eller bli akut sjuk så har jag ett avbeställningsskydd men det får vi la hoppas att jag slipper utnyttja! =) Biljetten är köpt!

Jag reser den 27e januari
och det tar 19 timmar och 35 minuter att komma fram. Då mellanlandar jag i New York för att sedan flyga till San José Costa Rica. Jag ska fan fylla datorn med filmer och musik innan jag åker. Slå ihjäl 19 timmar kan bli intressant. Jag kommer att kunna göra reklam för antideppmedicin när jag kommer fram. Och då menar jag till "före-bilderna".

Jag får bara ta med mig 20 kilo packning så jag får nog välja ut mina prylar med högsta noggrannhet. Misstänker att handbagaget inte räknas till dessa 20 kilo *hoppas*.

Snart ska jag börja packa tänkte jag. Och flytta! =s 1a januari flyttar den nya killen in i min lya och då får jag bo hos farsgubben min i två veckor innan jag åker.

Pass pengar p-piller

Etiketter: , , , ,