Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-10-31
22:11:58

Presskonferens inför gatubarngalan

God afton bäste läsare. Är det inte ruskigt vad tiden går fort när man är ledig? Nyss va det fredag och nu är det snart måndag. Nåväl det händer lite spännande saker i veckan i alla fall. Imorgon är det presskonferens inför gatubarngalan som vi arrangerar här i Köping den 4e december. Jag tror det blir tv, tidning och eventuellt radio. Riktigt skoj! Vi ska fan fylla Forumteatern så att vi får in jättemånga pengar till gatubarnen, hör du det?!

Bjussar på en bild på mig i väktarbasker som jag gjorde om i ett litet program som fanns i min lur =PEtiketter: , ,
2010-10-29
23:11:36

Agatha Christies "Råttfällan" sätts upp för gatubarn

Du kommer inte att tro det men Hagateatern i Köping har helt och hållet hakat på tåget som vi satt i rullning för gatubarn i Latinamerika. När vi va och repade inför gatubarngalan sist så träffade ja Parviz Nassiri som är regissör och han berättade att dom har bestämt att hela vinsten från premiärkvällen ska gå till detta projekt för gatubarn! =) En eloge till dom! Jag blir så jävla glad när folk tar vad dom har och hjälper till med vad dom kan. En stjärna till er allihopa, ni är fan för goá! =)

Jag går allt för sällan på teater
men nu när jag fått in en fot där så ska det bli ändring på det. Det är ju fantastiskt roligt faktiskt! Och så roligt att spela själv också! =) Nu har du 5 gyllene tillfällen att kombinera nytta med nöje på hagateatern i november. Och inte att förglömma, vår stora välgörenhetsgala som går av stapeln den 4e december på stora Forumteatern i Köping =)

Agatha Christies råttfällanAgatha Christies klassiker Råttfällan handlar om ett par som har öppnat ett hotell tillsammans. De är insnöade med några gäster och en förbipasserande resenär som kört fast i snön, när kriminalassistent Trotter plötsligt dyker upp på hotellet för att varna dem om att en seriemördare är på väg. När så en av gästerna hittas död inser alla att mördaren redan hunnit dit. Vem är den skyldiga, det kan vara vem som helst av dem och alla misstänker alla. Kommer Trotter för sent eller kommer han att lyckas stoppa mördaren från att begå fler mord? Det är frågan!


Pjäsen ges följande datum:
Fredag 19 november kl. 19.00
Lördag 20 november kl. 18.00
Söndag 21 november kl. 18.00
Lördag 27 november kl. 18.00
Söndag 28 november kl. 18.00

Biljettpris
100 kronor för vuxna, 40 kronor för ungdomar. Lämpar sig inte för små barn!

Biljettbokning
Via mejl
info@hagateatern.comDen här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det
eller på telefon 0221-148 40.
Etiketter: , , , , ,
2010-10-25
19:44:50

Repetition inför galan för gatubarn den 4/12

Tja kompis,

Jag kom precis hem
från Hagateatern. Vi har repat inför välgörenhetsgalan som vi sätter upp på forumteatern i Köping den 4e december =) Ruskigt roligt. Miriam höll i repetitionen samtidigt som hon höll sin söte lille bebis i armen =) Inspirerande att se dessa kreativa människor in action.

Jag kom att tänka på
resorna vi gjorde till Gotland back in the days med pistolklubben. Vi besökte nästan alltid Romateatern, vilken för övrigt rekommenderas starkt. En sjukt mysig utomhusteater vid/i en gammal ruin. Kanske har du vart där? Om inte så bör du besöka den nästa gång =) Och pallar du inte att åka till Gotland för att se på teater så kan du pallra dig till Forumteatern i december och få en härlig blandning av teater, musik, sång, dans och ljus =)

Det kommer några härliga nyheter i dagarna so keep ya eyes open! =P Det kommer ett nytt grymt jippo, ett företag som väljer att skänka en procentsats av sina medlemsintäkter till detta projekt och ännu en pjäs som sätts upp till förmån för gatubarn i Latinamerika. Vi hörs ;)


Etiketter: , , , , , ,