Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-10-29
23:11:36

Agatha Christies "Råttfällan" sätts upp för gatubarn

Du kommer inte att tro det men Hagateatern i Köping har helt och hållet hakat på tåget som vi satt i rullning för gatubarn i Latinamerika. När vi va och repade inför gatubarngalan sist så träffade ja Parviz Nassiri som är regissör och han berättade att dom har bestämt att hela vinsten från premiärkvällen ska gå till detta projekt för gatubarn! =) En eloge till dom! Jag blir så jävla glad när folk tar vad dom har och hjälper till med vad dom kan. En stjärna till er allihopa, ni är fan för goá! =)

Jag går allt för sällan på teater
men nu när jag fått in en fot där så ska det bli ändring på det. Det är ju fantastiskt roligt faktiskt! Och så roligt att spela själv också! =) Nu har du 5 gyllene tillfällen att kombinera nytta med nöje på hagateatern i november. Och inte att förglömma, vår stora välgörenhetsgala som går av stapeln den 4e december på stora Forumteatern i Köping =)

Agatha Christies råttfällanAgatha Christies klassiker Råttfällan handlar om ett par som har öppnat ett hotell tillsammans. De är insnöade med några gäster och en förbipasserande resenär som kört fast i snön, när kriminalassistent Trotter plötsligt dyker upp på hotellet för att varna dem om att en seriemördare är på väg. När så en av gästerna hittas död inser alla att mördaren redan hunnit dit. Vem är den skyldiga, det kan vara vem som helst av dem och alla misstänker alla. Kommer Trotter för sent eller kommer han att lyckas stoppa mördaren från att begå fler mord? Det är frågan!


Pjäsen ges följande datum:
Fredag 19 november kl. 19.00
Lördag 20 november kl. 18.00
Söndag 21 november kl. 18.00
Lördag 27 november kl. 18.00
Söndag 28 november kl. 18.00

Biljettpris
100 kronor för vuxna, 40 kronor för ungdomar. Lämpar sig inte för små barn!

Biljettbokning
Via mejl
info@hagateatern.comDen här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det
eller på telefon 0221-148 40.
Etiketter: , , , , ,
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: