Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-10-07
01:30:19

Optimalprint bloggar om Gatubarn.nu

Optimalprint är det senaste företaget som valt att ta ett socialt ansvar och hoppat på detta nytänkande projekt för gatubarn. Optimalprint är ett tryckeri som kommer att hjälpa oss med allt vad trycksaker heter. En jätteviktig funktion i ett projekt som detta. Så här skriver Optimalprint på sin välbesökta blogg om Gatubarn.nu:

"When a young Swedish man named Patrik Appelquist contacted us, we were impressed by his ideas and ambitions. He is currently building a network of bloggers, companies and individuals who want to help street children in Latin America.
"

Läs gärna hela inlägget på Optimalprints blogg.

Jag hoppas att fler företag ser nyttan i att våga stötta nya projekt som detta, och liknande projekt också för den delen. Att man vågar tänka nytt, ungt och modernt. Det behövs ett par kuggar i ett hjul för att få det att snurra. Optimalprint är en, Kan Dee Drawings är en, Nallebudet.se är en, pizzeria Verona är en och Café Big Inn är en. Alla fyller dom en funktion i detta projekt. Med tjänster, produkter eller rena gåvor till de behövande.

Vill ditt företag också föregå med gott exempel och våga tänka nytt och modernt? Kontakta mig på patrik[snabela]gatubarn.nu så språkas vi vidare och kanske bokar in ett möte så vi får skaka tass och lära känna varandra lite bättre =) Din hjälp behövs! Storleken har ingen betydelse, det sa alltid mitt ex...


Most Wanted:
Webbdesigner -för att sätta några revolutionerande idéer i verket, online!
Elektronikföretag -för sponsring med bloggutrustning


Simma lugnt,


//Patrik Appelquist
Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika
www.Gatubarn.nu
0737-139875

Etiketter: , , , , , ,
Kommentarer:
2010-10-07 @ 09:27:07
#1: Petra

Bra text med ett mycket roligt avslut! =)Optimalprints inlägg var rörande fint.. Blir så stolt när jag läser och tänker " That´s my friend"Du är awesome ;)

2010-10-07 @ 12:03:49

håller med Petra. du är AWSOME! är så jäkla stolt och glad över dig. det finns inte många med ett hjärta som du. ville bara säga det. kram!

2010-10-07 @ 17:16:29
#3: Mimi

Tack så mycket och grattis själv!Du driver en otroligt bra blogg, om ändå fler kunde vara lika drivna som du (även jag själv).Va spännande att du ska iväg (vad jag förstår så har du inte begärt dig iväg än?) det kommer nog vara garanterat givande för dig med, trots att du hjälper barnen! Avundas dig för att du brinner för något!Men bra kämpat av oss alla tre! :D 15 sekunder var inte mycket alls visade det sig!

2010-10-07 @ 17:22:57
#4: Anonym

Tack för det Mimi =) Ska bli skoj att läsa mer om dig i Japan =PNej precis jag åker i Januari och blir borta ett år =) (Till att börja med iaf =)Haha nej tiden går fort när man har roligt.Ta hand om dig,Kram//Patrik Appelquist

Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika

www.Gatubarn.nu

0737-139875

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: