Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2011-04-30
09:01:48

Fredag = Företagsdag

Just nu känner jag mig lite frustrerad. Jag blir lätt sån när jag blir tvungen att vänta på besked, resultat, instruktioner etc. Jag har redan avslöjat lite om projektet jag planerar för unga män på soptippen, projektet som nu också gått vidare i tävlingen MyMission.

"Säljbrevet" är klart
och min kontakt Erik på Coompanion har tagit det vidare till sina kontakter. Bland annat en VD på en PR-byrå som älskade affärsidén. Vad vi letar nu är mentorer inom klädbranschen, en grym PR-byrå och redan etablerade klädmärken. Well, dock jag alltid planera vidare och förfina affärsidén ytterligare. Det finns alltid att göra =)

Annars va det en lugn fredag i Nicaragua. Det blev bio på kvällen, vi gick och såg Rio, som jag måste rekommendera varmt. Nog för att jag, precis som min mamma, är löjligt blödig men denna va både välgjord, rolig och fin!

rio movie


Etiketter: , , , , , ,
Kommentarer:
2011-05-03 @ 02:58:23
#1: Fredriksson

Hej! Hittade till din sida och såg att du samlat in en massa pengar. Får man fråga var de pengarna går till. Hur redovisas de?Går de 45tkr som finns endast till barnen eller går de även till dig.. boende, resa mat etc. Det skulle vara kul att hitta någon slags redovisnng..

2011-05-05 @ 05:19:51

Hejsan Fredrik,Absolut får du fråga det. Dom ska gå till en lokal organisation här i Nicaragua. Dock är inget org bestämd än. Jag har minst 9 månader kvar i landet och under tiden ska pengarna användas där föreningen bedömer att de gör störst nytta.Nej 100% av alla insamlade pengar går direkt till barnen. Jag står själv för alla utgifter och leverne.Redovisning om hur pengarna används bör du finna under ett flertal infosidor här på bloggen. Annars ska jag se till att det blir tydligare.Tack för din fråga,//Patrik Appelquist

Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika

www.Gatubarn.nu

www.Twitter.com/P_Appelquist

www.Facebook.com/Gatubarn.nuKommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: