Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2011-02-25
19:25:58

En dröm om familj och vänner

Inatt hade jag en dröm. Jag va liksom utanför ett stort hus. Påminner om fyrvåningshusen(?) i gamla stan i Stockholm. Högst upp fanns en stor klocka som täckte ett av fönstren. Där bakom fönstret låg mitt hem och minutvisaren rörde sig i takt till beatet på musiken som hördes ända ner på gatan.

Jag skulle upp dit, och på väg mot hissen
möter jag en mysko man som också ska upp. Han ser ut som stereotypen av en rysk kriminell man. Jag biter ihop och förbereder mig på slagsmål. Allt går bra och jag kommer upp till lägenheten. Men där uppe sitter massa tjejer. Jag frågar, "jag antar att det här inte är min lägenhet?".

Allt hade förvandlats till ett bibliotek
och jag fick veta att en kille hade rymt ut hit. När jag går genom biblioteket möter jag Jocke, en kille från Köping som jag känner. Han är iklädd väktaruniform och är bror till han som rymt. Jag tyckte det va mycket konstigt, vad gör dom här i Nicaragua?

en dröm om familjenJag går vidare med Jocke,
jag behöver duscha och går in i badrummet. Det är stort, ungefär som på badhuset du vet. Högt i tak och kakel överallt. Jag hittar bara tjejernas dusch, va fan! Jag går ut igen och vips så står Maggan och  Risto i biblioteket (mina goa vänner från Gisslarbo) =)

Jag kramar om Maggan hårt och skrattar,
ger risto en kram och skrattar lite mer, ger honom en till kram, ännu hårdare. När jag vänder mig om igen så står hela min familj där. Dom kommer fram och hälsar på Maggan och Risto. Mamma berättar för Maggan att hon jobbat som sociolog och presenterar sedan min syster Cecilia, som i sin tur berättar att hon tappat sina glasögon och att det nu är som en bubbla i ett av glasen. Pappa berättar lite världsvant om flygresan. Om att han knappt sovit innan och att han sov som en klubbad björn över hela Atlanten.

Vilken skön dröm =)
När jag sen vaknade och loggade in på Facebook så hade både min syster och kusin skrivit till mig. Vilken tillfällighet ;) Jag saknar er, vänner och familj. Hoppas ni har det bra i Sverige. Vi ses snart igen!


Etiketter: , , , ,
Kommentarer:
2011-02-26 @ 08:15:27
#1: Maggan

Det här är inte klokt! Vi får t.o.m vara med i dina drömmar. Du är väldigt speciell för oss. Njut av tillvaron och du skall veta att du gör ett väldigt bra jobb.

Kramar från oss i Gisslarbo

2011-02-26 @ 10:11:48
#2: Uno

...Hmm, Cecilia...Det var den där snygga tjejen som hade en sån ful brorsa va?Nääähhh, jag bara skojade Patrik, gråt inte.Du, hörru, gråt inte.

Jag bara skojade sa jag.Patrik, gråt inte då, jag skojade ju...Kom Patrik ska du få en kram.

Förlåt, det var elakt av mig att säga så...Du är en fin kille Patrik.

Näe, nu räcker det!

Sluta kramas Patrik!PATRIK!!!Ja, jag vet.

Jag är en sjuk jävel, men jag står för det.

Det är mitt sätt att överleva i denna *@+%^&€\ värld.You Know me... ;-)

2011-02-28 @ 02:28:38

Jajjemen Maggan =) Riktigt skoj va det =) Kändes som på riktigt. Aw det värmer :) Kram på er!Haha Uno: You´re damn right! Du ska få en redig kram du också när jag kommer hem, oroa sig inte ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: