Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2011-03-18
23:41:48

G4S rockar fett -satsar på välgörenhet

G4S är ett enormt stort företag med mer än 625 000 anställda. Ett enormt nätverk av alla olika typer av människor. Nu har G4S fattat poängen och börjat använda sig utav detta.

Två klyftiga marknadsförare på G4S
anlitade två killar att skriva en sång, ”Securing Your World" blev resultatet. Låten blev en succé i USA och man spelade låten live inför mer än 600 kunder, partners och medarbetare.

Någon kläckte sedan idén
att man skulle låta folk ladda hem låten till en ringa summa av sju riksdaler och skänka pengarna till behövande människor, utsatta kvinnor och barn.

G4S såg möjligheter istället för problem och rockade vidare på idén istället för att avfärda den. Personligen tycker jag att det är grymt och jag fascineras över att G4S gjorde detta. Stora företag har ofta en tendens att vara långsamma, lite tröga och kanske fega. www.G4SRocks.com

Väktare/skyddsvaktDet enda som stör mig
är att det inte va Securitas som gjorde detta först. Företaget där jag jobbat som väktare/skyddsvakt ca 4 år. Men jag ger mig fan på att det sitter några slipsnissar på något kontor och kliar sig i skäggen och försöker komma på en lika bra idé, eller bättre =) Prova att fråga era anställda pågar, dom har bättre idéer än vad ni tror, jag lovar! Annars får ni ringa till köpingskontoret så hjälper vi er ;)

Rock on! Ha en trevlig helg.

Etiketter: , , , , ,
Kommentarer:
2011-03-19 @ 09:27:23
#1: Uno

Ojoj Patrik, nu rörde du nog om i getingboet tror jag. Jag skriver inget mer men du känner mig...

2011-03-20 @ 14:26:54

underbart video inlägg :D fortsätt så! hörs om någon dag! nu håller jag på att packa till resa til sthlm, kram

2011-03-22 @ 22:36:18

Uno: Ja, det måste man göra för att öppna upp frågor, se framåt och prova nya saker. =)Daniel: Thanks man, haha kul som fan att du gillar. Haha jag kommer aldrig glömma att du sa att du och emil suttit och druckit vin och tittat på videobloggarna på Gatubarn.nu, rock´n roll! ;)//Patrik Appelquist

www.Gatubarn.nu

www.Facebook.com/Gatubarn.nu

www.Twitter.com/P_Appelquist

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: