Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2011-10-31
01:18:12

Nicaraguanska myndigheter -ett jävla kaos!

Så, nu var det tre månader sedan jag blev tvungen att åka till Costa Rica för att få ny stämpel i passet och ytterliggare 90 dagar i Nicaragua.

Denna gången gick jag till Migracion, där man kan betala en slant för att slippa lämna landet och komma tillbaks igen. Sist jag va där kostade det 200:- för tre månader, nu 500:-.

managua nicaragua

Vänta vänta vääänta!!!

Eftersom jag vet att det alltid är mycket folk
där så såg jag tid att vara i god tid! Halv 9 va jag där, klockan 10 öppnar dom. Trodde vi ja. Vi va säkert 20 pers som stod i kö när klockan slog 10 och ett gäng målare knatar in på Migracion och börjar måla. Ordinarie personal förklarade att vi fick gå hem eller åka till Migracion Central istället, här skulle målas om. Ingen skylt eller någonting, här hade vi väntat i flera timmar i onödan!

målare i nicaragua

Måla måla måla!!!

Som ett par apor i bur målade männen om i lokalen medans jag och ett tjugotal andra stod och tittade på utanför. När dom va mer eller mindre klara så öppnade tanterna upp och vi fick äntligen hjälp med våra ärenden. Det slå ta mig fan aldrig fel, det är ALLTID något som jävlas. Jag tänker varenda gång att "nu, nu har jag allt med mig, nu kan inget gå fel". Men det gör det alltid...


Etiketter: , , , ,
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: