Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2011-09-30
18:36:23

Kontaktad av Breaking News FF

För några dagar sedan skrev Breaking News med Filip och Fredrik till mig på twitter. Något i stil med "Hej, vi skulle vilja skicka en t-shirt till dig. Kontakta oss på denna email...."

Jag blev ju så klart nyfiken
och undrade varför dom vill skicka en t-shirt till mig. Så jag skrev ett email till dom och förklarade att jag bor i Nicaragua och jobbar med gatubarn men att dom gärna får skicka t-shirten hit om dom kan. Jag passade också på att fråga varför dom valt att ge just mig en t-shirt.

med filip och fredrikSom svar fick jag att dom redan skickat två t-shirts till min svenska adress och att dom skickat tishorna till mig för att jag vart aktiv på twitter och kommenterat / deltagit i diskussion om och i programmet. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite roligt och trevligt. Jag är på sätt och vis deras kund och dom gör vad dom gör för att ge mig ett mervärde och göra mig till en glad kund, kanske en ännu bättre kund.

Jag tror att fler företag/organisationer
och produktioner skulle vinna mycket på just detta mervärde till kund i relation till den nivå av lyhördhet som faktiskt utnyttjas på twitter. Förstå om du köpt en skitbra platt-tv som du väljer att ösa beröm över och att samsung hör av sig till dig o ba "Tja, vi vill skicka en samsung galaxy S II till dig, kontakta oss på denna email...". Nog skulle du bli glad alltid.

Kalla mig lättköpt men jag vet hur jag ska behandla mina framtida kunder
för att få glada kunder. "Behandla dina kunder som du själv vill bli behandlad...". För övrigt tycker jag att Filip och Fredrik är bland det bästa vi har i humorsverige. Älskar deras sätt att slänga sig med kluriga ord och deras namedropping. Tråkigt att säsong 1 redan är över, väntar spänt på nästa säsong!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: