Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-04-11
22:11:11

Andra dagen på SE Outreach

Idag blev det riktigt boot camp. Herregud! Det kom en man från London som heter Nick Jankel och han grillade våra affärsideer ganska hårt. Vad är vårt syfte, vilket problem löser vi i vårt sociala företag och vilka saker tar vi för givet i vårt företag. Viktiga saker att tänka på.

Han rörde om ordentligt i våra huvuden men jag vet sedan tidigare att det är nyttigt att röra om det ibland och tids nog lägger sig pusselbitarna på plats.

se outreach
Jag jobbar ihop med några av Sveriges skarpaste hjärnor!

På eftermiddagen drog både vi som går programet men även våra mentorer och programledare till Scandic Malmen och käkade middag för att lära känna varandra bättre. Ruskigt trevligt. Första gången jag träffade min mentor Jan Peter Bergkvist från Sleepwell AB. En mycket trevlig man. Öppen, lättsam, humoristisk och ödmjuk. Jag tror att vi kommer att fungera superbra ihop! 

JP har tidigare jobbat som hållbarhetsdirektör på Scandic Hotel och sitter bland annat i styrelsen för Fair-Trade Sverige. Idag driver han eget och hjälper företag i miljöfrågor och hållbarhet. Kolla citatet nedan tex, direkt saxat från Sleepwells hemsida.


Jan Peter Bergkvist
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: