Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-04-04
07:18:36

Två dagar kvar i Nicaragua

Idag mina vänner, lämnade jag äntligen över nyckeln till min hijo de puta till hyresvärd. Han vill robba mig på min deposit som jag lämnade tidigare, en klassiker dvs. Hur som haver, nog om det tråkiga. Resten av dagen spenderade jag med mina grabbar från Dump Tees.

Först drog vi till en park, där gav jag dom en varsin stor påse med massa saker som dom fick ärva av mig. Allt från skor till köksprylar. Dom fick även sin första lön faktiskt! Jag frågade Milton vad han skulle göra med sin lön och han sa att han skulle spara den, bra svar! Sen gick vi för att äta mat, på företagets bekostnad så klart! Vi firade en månad på Dump Tees och många fina kommande månader tillsammans. Sen gick vi och spelade biljard. Jag piskade dom små liven, men så är jag ju äldre och har lite mer erfarenhet också ;)

managua biljard
Franklin hade alltid en skön strategi som funkar lite mer sällan! =P

Det va skoj som fan att träffa Milton och Franklin igen, jävla bra killar. Hoppas att det kommer funka bra att jobba ihop trots 1000 mil emellan oss.

Ikväll blev jag utbjuden på middag, skaldjur! Sjukt gott och mycket trevligt! Mätt och belåten ska jag krypa till kojs och sova lite nu.

Imorgon är sista dagen i Nicaragua, sen den 5e åker jag tidigt på morgonen för att landa på Arlanda den 6e runt 14 snåret. Ja jävlar! Ses snart! XoXO
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: