Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-06-29
00:23:00

Fakturera mera!

Dump Tees fakturerar. Pengar rullar in och pengar rullar ut. Det är la så det ska funka i ett företag. Med lite tur rullar det in mer än vad det rullar ut och då kan vi expandera, växa och på sikt anställa ännu fler människor från soptippen i Nicaragua. Vamonos por mas victorias!

dump tees
2012-06-26
00:07:51

Tålamod är en...ett helvete!

Efter mina 15 månader i Nicaragua så har jag ett fantastiskt tålamod. Min redan innan, långa stubin är om möjligt, nu ännu längre. Det krävs mycket för att jag ska balla ur. Dock kan sömn och hunger påverka mig ganska rejält har jag märkt.

Men, ibland har jag mina dagar då jag bara önskar att jag redan vore där jag vill vara, dit jag jobbar för att ta mig. Jag har ibland inte tålamod att gå vägen dit, jag vill teleportera mig och vara där nu, igår! 

success

Jag har märkt tydligt sista tiden hur hårt det ändå tagit på mig att leva så pass sparsamt som jag gjort. Att inte ha något permanent hem. Att bo som det resande folket med en gigantisk väska och 20 påsar, 20 kilo. Men samtidigt känns det verkligen som att jag är ute på "livets resa" just nu. Det händer så mycket i mitt liv och så många nya dörrar har öppnats sista tiden och det är verkligen jättespännande!

Men ibland måste jag bara stanna upp och komma ihåg att jag måste vara där jag är idag för att vara där jag kommer att vara imorgon. Att det inte går att hoppa över 20 trappsteg på väg upp. Men det är frustrerande...