Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-03-30
01:26:38

Tele2 och Tre i priskrig

Kommunikation, så viktigt det är för ett lands utveckling och infrastruktur. För företagen, effektiviseringen, medvetenheten, för allt. Men i vissa (alla?) länder är kommunikation fortfarande en klassfråga. I Nicaragua är det svindyrt med mobiltelefoni tex. Abonnemang finns men de flesta kör på kontantkort och summan du fyller på står i relation till hur länge pengarna ligger kvar på kortet. Tex fyller du på lite så gäller pengarna bara 24 timmar men fyller du på mycket så gäller det 24 dagar. Jag tycker det är värdelöst helt enkelt. De fattiga fyller på småpengar som dom tvingas ringa upp direkt, annars går dom miste om det.

Skit samma. Nu är det i alla fall så att jag kommer till Sverige om en vecka och då har jag funderat på att skaffa mig en ny mobiltelefon. Och min vän Daniel Carlson tipsade mig om att tele2 och tre är i priskrig och att dom har bra erbjudanden just nu.


Jag som surfar väldigt mycket, både i jobbet och privat, behöver en stor lur. Gärna med bra kamera osv. Allt i ett helt enkelt. En lur som på sätt och vis kan ersätta en bärbar dator, Samsung Galaxy Note! För 345 riksdaler i månaden i 24 månader så får man en smartphone,  fri surf, fria samtal och meddelanden. Perfekt för mig! Jag hatar att behöva tänka på vem man ringer och hur mycket det kostar osv. Rock´n Roll! Vad har du för lur och prisplan btw?
Kommentar:
2012-03-30 @ 18:02:29
#1: emilia

kör på tele2's kampanj! den kommer jag också köra på så vi kan ringa varandra gratis när vi sitter i rummen breve varandra =P

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: