Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-05-24
00:24:11

I´m the pitch bitch!

Idag träffades vi på St Eriksplan i en sjukt fin lägenhet. Mentorer från acceleratorprogrammet var där, styrelsen för SE Forum mm. En pitchkväll var anordnad.

Jag fick pitcha Dump Tees för en superskarp grupp människor och fick sedan feedback, och mycket bra sådan också. 3 minuter. 3 minuter går så sjukt fort. Man ska ha med bakgrunden till idén, problemet, lösningen, fördelar, konkurrenter, vad ni gjort hittills, siffror, statistik, social impact, skalbarhet etc. 

Outreach pitch

Ja det är bara fram med osthyveln och raka bort det onödigaste, det viktigaste ska fram, väcka intresse. Det är en konst i sig. Den 31a ska vi pitcha igen, då inför ett hundratal besökare på The Hub, det ska bli intressant. Då jävlar ska pitchen sitta fint.

Nu är det dags att sova, imorgon har vi en heldag på Hubben igen. Återkommer snart, nu funkar faktiskt datorn igen. Nästan. Är inte alls nöjd med denna Asus, kanske byter till Apple?
2012-05-23
22:02:13

Patrik tar en anställning

Tjo folks,

Som ni vet ingår jag och Dump Tees i en företagsaccelerator och kommer att göra så i ca 1.5 vecka till innan den resan tar slut. Under den här tiden har jag blivit förälskad. I en stad, i Stockholm. Jag trivs verkligen jättebra här och planerar nu att stanna här över sommaren åtminstone.

skyddsvakt väktare
Så jag har skaffat mig ett deltidsjobb som skyddsvakt, eventuellt kommer jag att jobba på Tv4 =) Det ska bli spännande. Jag tror att detta blir en bra kombination innan jag kan gå över till att helt jobba med Dump Tees. Det kommer kännas sjukt konstigt att få in pengar på kontot, en lön liksom. Efter 1,5 års ideellt arbete ska det bli skoj att faktiskt få in saker på kontot istället för endast tvärt om, det kan jag lova! =)

Nu ska jag förmodligen sälja min bil och köpa mig en veteranmoppe som jag ska puttra runt på i sommar. Har fortfarande en sjukt romantisk bild av det =P