Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-12-31
16:53:48

Sista dagen på år 2010

Ett år har gått till enda. 2010, vilket år! Jag tänkte säga att det har vart ett av dom bästa åren på länge men jag valde att skriva om meningen. Dags att va realistisk här. Det har vart ett ganska bra år. Ett fantastiskt år för projektet och bloggen men ganska stormigt privat emellanåt då många människor som står mig nära inte mår så jättebra. Det påverkar en så klart. Det känns lite jobbigt att veta att jag inte kommer att kunna finnas här för dom under nästa år när jag är i Latinamerika.

Så sjukt skoj
att titta tillbaks på året som gått och tänka tillbaks på allt roligt som hänt =P Vi har samlat in ca 40.000 kronor till gatubarn!! Och största anledningen till det är gatubarngalan som vi arrangerade ihop med Hagateatern och IOGT-NTO här i Köping. =) Jag hoppas att vi dubblar den nuvarande summan nästa år! Nej jag vet, räknaren är inte ändrad och det är för att alla pengar inte har kommit in på föreningskontot än. Snart så, lite is i magen bara ;)Jag har majestätiska förhoppningar på 2011.
27e januari åker jag äntligen till Latinamerika, Nicaragua och kommer, om allt går som planerat att stanna där hela året ut och jobba med gatubarn. Jag har även stora planer på en helt ny sajt och tjänst som kommer att dra in en jävla massa pengar till gatubarnen. Mer om det när det är färdigt =) Om Gatubarn.nu va en människa så är den än så länge bara en liten bäbis, this is just the beginning folks! ;) Den sociala entreprenören i mig har fått blodad tand so you better watch out!


Ett stort tack till sponsorerna
som vart supergulliga hela året! Kan Dee, Optimalprint, Nallebudet.se, Café Big Inn, Lightspot och Pizzeria Verona. Hoppas ni får ett lysande 2011! Jag vill tacka alla läsare för att ni peppar mig, kommenterar och är delaktiga i projektet, ni är fan guld värda! Tack och Gott Nytt År! =)
Några godbitar från året som gått!


Jag började videologga


Indisk greve skänker pengar till projektet

Hiphopgruppen Block44 joinar projektet för gatubarn

10.000 kronor insamlat till gatubarn

Kan Dee Drawings joinar projektet

Patrik medverkar i film för att förebygga snatteri

Teater <3 Gatubarn = Sant

Gatubarnpizzan föds på Verona i Köping

Gatubarn.nu knyter nya kontakter i Gisslarbo

Gatubarn.nu testar julklappar åt CoolStuff.se

Aftonbladet ringer

Projektet fick mycket uppmärksamhet i media under 2010


Projektet blir omskrivet i Securitastidningen

Stor artikel om projektet i Magazin24

Intervju i p4


Intervju i p3

Bärgslagsbladet "Stor succé för Gatubarngalan"


Magazin24 inför gatubarngalan