Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-06-29
15:04:18

Semester 2010

Äntligen sommar! =) Är det inte underbart!?

Förra året var en ruskigt omtumlande tid i mitt liv. Aldrig någonsin har det hänt så mycket tråkiga saker på en och samma gång i mitt liv. Denna sommaren ser ut att bli mycket mer harmonisk och lugn =) Förutom datorhaveriet som irriterar ganska bra då förstås! =)

3 veckor blir det denna sommar med start igår! =) Jag var i valet och kvalet om jag ens skulle ha någon semester. Jag sparar för fullt inför min resa till Latinamerika som börjar i januari nästa år. Det är inte gratis att jobba ideellt ska du veta =) Men det är värt varenda krona!

semester 2010Jag tänkte att jag kanske skulle hoppa över semestern i år eftersom jag kommer få "ett år utomlands" nästa år. Dock kommer det inte bli någon semesterresa i Latinamerika. Jag ska jobba med gatubarn i ett år. Ett jobb som jag tror kommer vara ganska påfrestande på många sätt.

Därför blev det 3 sköna veckor semester ändå. Jag kommer inte att sticka iväg på några större äventyr utan kommer förmodligen spendera många dagar i solstolen på balkongen och läsa böcker, ligga på stranden och mumsa glass, åka inlines och bara vara. Självklart kommer jag småpyssla med detta projekt för gatubarn också. Har en riktigt bra grej på gång med Frizon.se nu. Jag hoppas vi får till det så som vi vill ;)

Ska du ha någon semester i år?