Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-05-16
15:39:21

Vad är en bra blogg för dig?

Själv gillar jag "temabloggar" bäst. Bloggar som är inriktade mot ett speciellt ämne. Att endast läsa om vad folk stoppar i truten, när dom lägger en kabel och om "dagens outfit" får mig att tappa intresset ganska fort. Men sedan ter det sig ganska naturligt att jag även vill lära känna temabloggarna lite bättre, genom att se hur dom lever i sin vardag och hur han/hon är som människa. Den personliga touchen är viktig för att få en bra känsla av bloggen och personen bakom orden. Att dekorera inläggen med bilder och göra det mer levande med tex videologgar stärker den personliga touchen ännu mer...

Jag försöker att få en lagom blandning mellan projektuppdateringar och inlägg om mitt "privatliv". Det är viktigt att du får se vem jag är och lära känna mig. Det känns väldigt skönt att ha vunnit så otroligt många människors förtroende och det vårdar jag ömt ska ni veta. Bara siffran uppe till höger, som visar hur mycket pengar som projektet har samlat in talar för sig. Lägg gärna till mig som vän på Facebook eller Twitter.

Väl på plats i Latinamerika kommer mitt liv och projektet va samma sak under ett år. Därför tänker jag att jag ska dela med mig lite mer utav mitt liv utanför projektet, för att ni ska få se vad för en grabb jag är här hemma i Sverige och hur annorlunda livet kan bli när man är i ett land på andra sidan atlanten.

Vad är en bra blogg i dina ögon?

Patrik Appelquist

Foto: Cecilia Appelqvist

 

//Patrik Appelquist
Gatubarn.nu -En blogg för gatubarn i Latinamerika
www.Gatubarn.nuSkänk en krona via Sms | Stämpla din blogg | Tävla! | Videologgen

Om föreningen & bloggen | Om Patrik | Latest news! | FAQ | 40 miljoner gatubarn

Joina Facebookgruppen | Följ Gatubarn.nu på Twitter | Följ Patrik på Twitter

Följ min blogg med bloglovin
Kommentarer:
2010-05-16 @ 17:30:39
#1: Petra

Tycker jag du gör helt rätt i ! Give the people what they want ;) Jag lockas av bloggar där människor har en talang för att skriva och mycket personlighet. För genererar texten mycket personlighet så behöver bloggen kanske inte alltid ha ett tema..personligheten och tolkningen av en händelse blir temat på något sätt. Gärna en blandning av humor och allvar. Jag vet inte om det beror på att jag känner dig privat, men annars tycker jag att du redan lyckats kanonbra med just dom sakerna..tex bara genom att använda vissa ord som är du helt enkelt. Tänkte jag redan på när vi lärde känna varandra. Kram på dig..

2010-05-16 @ 18:07:37
#2: Anonym

Måste tillägga att jag tror att det märks ganska väl vilka som bloggar enbart för uppmärksamhet och att verkligen vilja utvecklas och förmedla något. Folk som vågar bjuda på sig själva räknar jag till intressanta bloggare..om man inte kan göra det vad har man då i allmäna forum att göra? Haha och jag räknar INTE dagens outfit/lunch till ett sätt att bjuda på sig själv!

2010-05-16 @ 18:09:16
#3: Petra

thihi..texten ovan va också från mig =P dvs: dataklantighet hägrar!

2010-05-17 @ 15:20:43
#4: Eva

Jag gillar variation. Personliga texter, naturfoton, shopping, skämt, husdjur. Men eftersom jag följer så pass många bloggar gör det inget om en blogg mest består av foton, en annan av personliga texter osv. Jag klickar mig in på det jag vill kika på för stunden. :)

2010-05-17 @ 16:56:11

Well spoken Petra. Ja jag håller med dig till fullo. Skriver bloggaren bra och personliga texter, reflektioner över saker som händer så behöver det absolut inte va ett tema på bloggen. Jag ser dock fram emot att se din klantblogg födas =PEva: Aha du gör så du =) Ja det gör nog jag också när jag tänker efter. Och på sätt och vis är dom bloggarna ofta temabloggar. Dom kan sin skit inom sitt område och därför blir det intressant att läsa just den bloggen.

2010-05-27 @ 19:21:45

Shit den där blicken tar död på mig Patte! Haha.. du får inte ta såna där bilder.. Du är väldigt stilig må ja säga :)

2010-05-28 @ 06:55:10

Hey, don´t die on me woman! =) Vem ska då designa alla grymma tirsor !? Haha tack fröken du är inte så jäkla pjåkig du heller, för att vara en västeråsare då... ;)Kramar

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: