Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2010-09-29
18:41:21

Skogens frukter är nu skördade

I förrgår fick jag en uppenbarelse. Allt som hände den dagen talade för det. Tre av mina vänner (som aldrig någonsin har plockat svamp förut) hörde av sig och sa att dom plockat kantareller. Jag blev sjukt sugen. Jag blev definitivt övertygad när jag va hos en av våra kunder och rondade och jag fick se att deras personalmatsal heter Kantarellen! =P Nu var det klart. Jag skulle ut och plocka svamp!

Patrik AppelquistDet var säkert 15 år sen jag va i skogen och plockade detta gulbruna guld som växer i våra härliga skogar. Jag ringde Petra för att se om hon ville följa med. Jag visste att hon skulle nappa om jag berättade om den obligatoriska matsäcken (massäck). Det blev ett gäng leverpastejmackor, ägg och 1.5 liter varm choklad! =P Allt detta packades ner i min fantastiskt praktiska skogsryggsäck som du kan se på bilden och videon =P

Skogen kryllar av mumsiga kantareller just nu så ta dig tid och insup lite höstskog innan vintern faller på. Det gör en gott. Saknar lumpen, saknar skogen, saknar NBG. Mitt hjärta är nog delvis grönt.
Etiketter: , , ,