Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2011-06-30
08:24:45

Grym engelskalektion och utelåst från mitt rum

Hade en kanondag på dagcentrat med barnen idag. Speciellt roligt var det att ha engelskalektion med Milton och Matt. Matt har utvecklats jättemycket som lärare och är mycket mer pedagogisk än tidigare. Och Milton är riktigt intresserad och det syns att han verkligen vill lära sig engelska =)

Han sätter ihop meningar av ord han lärt sig.
Senast plockade han ihop något i stil med "I want to fuck you in the ass". Lagom charmigt =P Dock lärde jag honom att säga "Sorry teacher, I couldn´t do my homework because my dog ate my book" =P En klassiker som min tyskalärare Vera lärde oss i plugget, bra att kunna.

juntos contigo

Min kollega Suyen och två kvinnor från pappersprojektet pressar ut vattnet från pappret

Jag berättade tidigare att en organisation kom till soptippen
för att utvärdera om man vill flytta Kevin till ett fosterhem eller inte. Man beslutade att situationen var så att man vill flytta honom men man var tvungen att ha mamman eller pappans godkännande för det. Vilket dom aldrig gav. Jag tror det hade vart jättebra för lilla Kevin att komma härifrån. Ingen mår bra av att växa upp där inne på soptippen La Chureca bland rånare, dam, rök och sopor.

Senare när jag kom hem hade jag privat bachatakurs
med en väninna =) Hon lärde mig grundsteget och vi försökte göra en snurr, vilket gick sådär. Men så fort jag får in stegen på rutin så ska det nog flyta bra! =P En kille gick förbi huset och såg oss dansa. Han ropade in och sa att det såg skitbra ut! =P Jag vete fan!

Sen blev det brådis,
jag höll på att bli sen till simningen. Sprang ut och insåg att jag glömt nycklarna på mitt rum. Sprang in och bam! Dörren var låst inifrån. Kul! Det var bara att klättra över väggen (som jag förut hatade att den inte gick ända upp till taket) och hämta nycklarna. Och du anar inte hur smutsigt det var där uppe på kanten =S Urk!

På simningen gjorde vi ett par skitknasiga övningar
=P Vi simmade med bara en arm och ett ben. Simmade sidledes och avslutade med ryggsim avnjutandes en isté MED en mugg vatten på pannan. Haha knas!

Etiketter: , , , , ,