Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-30
10:24:00

Andra dagen på nollningen

Vilken dag! Vaknar som ett vrak, trött som en liten apa. Sov bara ett par timmar mellan måndag och tisdag. Klockan 08.00 skulle vi ses på campus igen, sjukt tidigt! Vi möttes upp och knatade iväg till gräsplanen där allt började i måndags. Ett hundratal slitna jävlar trängdes i sina härliga utstyrslar och försökte motvilligt dansa i takt till musiken. Men som tur var så finns "kickers", dom som ser till att det händer något, att det blir action, att folk dricker helt enkelt. Bong, bong bong! 

Jag själv funderade på att hålla mig nykter hela dagen, klockan 12 sprack det efter att jag fått veta att vi skulle köra nyktert dag tre. "All in" bestämde vi! 

[Insert photo of insanely drunk people here]

Vi gick en runda runt Trummen
, en sjö som ligger precis utanför campus. En härlig promenad. Vi Läderhosens höll ihop hela vägen runt och tävlade på olika stationer, samlade poäng inom laget. Det blev frågesport, lägga kläder i en så lång rad som möjligt, åka halvnaken på en pressenning, dricka bong, simma och kasta golfbollar.

Åtta timmar senare va jag hemma hos Lars igen, med en hamburgare i handen och dipp i den andra somnade jag i soffan. Det var ljuvligt att sova. Men jag vaknade mitt i natten och hade en enda sak i huvudet "DUUUUU BOOOOOORDE KÖPA DIG EN TYROLERHATT, BARA DÄRFÖR ATT, LOCKA FRAM ETT SKRATT. DU BORDE KÖPA DIG EN TYROLERHATT, FÖÖÖÖÖÖÖR ATT LOCKA FRAM ETT SKRATT!!!". Jag kunde inte få bort det. Det ekade i mitt huvud likt löjtnants ord under lumpentiden. Liksom etsat sig fast i hjärnbarken. Åt upp resten av hamburgaren och somnade sedan om igen. Härligt!Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: