Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-09-03
16:28:46

Fjärde dagen på nollningen

Vi möttes vid 11-tiden i Alex lägenhet, som vid det här laget har blivit vårt näste och borg för fest. Folk var trötta, slitna, sega, bakis. Några saknades, några pallade inte trycket, vilket är helt förståeligt. Det är högt tempo, massa aktiviteter och massa dricka. Vi har levt på korv med bröd och hamburgare de senaste dagarna.

Tydligen har vi tagit rekord i matätning också =) Den här nollningen har vi ätit 5 gånger mer korv och hamburgare än vad man någonsin gjort tidigare på en nollning. Det är kanske därför vi orkar hålla igång också. "Morfar" är den hårdaste jäveln i gruppen. Han dricker flest ölbongar och han är alltid den som först knäcker en bira på morgonen. Men så har han jobbat som bartender också ;)

Runt 12-tiden drog vi ner till beachvolleybollbanorna och lirade. Vi va duktiga men det räckte inte riktigt ända fram till vinst. Vilket va gött, för då fick en av våra kickers ställa upp i gyttjebrottning som "straff". Den vann vi självklart, T2 är en tuff tjej!
På kvällen körde vi förfest hos Alex för att senare ta bussen ner till Grace, en klubb nere i centrum. Riktigt bra ställe måste jag säga. Tre eller fyra dansgolv med riktigt bra musik. Jag hittade en mobiltelefon på dansgolvet, en Samsung galaxy s2. Jag messade "mamma" som låg inlagt i luren och strax därefter ringde "mamma" och vi bestämde att jag skulle hålla hårt i luren så skulle hon försöka få tag på sin son.

Strax innan jag skulle ta bussen hem så ringde killens lur, en kompis. Vi styrde upp och sågs. Hon tackade så mycket och försvann in i dimman igen. Fem minuter senare kom en kille springandes emot mig för att sedan ge mig en jättekram. Det var han som tappat bort luren och han var jätteglad över att ha fått tillbaks den =)

Idag på finsittningen i stenladan så sågs vi igen, denna gången lite nyktrare, lite mer sofistikerade. Han hade köpt en flaska vin till mig som tack. Så hyggligt! =) Det är inte första gången jag hittar mobiltelefoner på krogen, det hände sist när jag va i Gävle också. En iphone 3gs var det då.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: