Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-28
11:22:00

Häng med på studentresan i Växjö

Jamen, idag va första dagen på mitt treåriga studentliv. Vi möttes på Linnéuniversitetet klockan 09.00 och jag va ca 30 minuter tidig. Det är stort, området. Jag hittade rätt ganska fort och presenterade mig för dom som redan satt utanför och väntade.

Ganska snart började en sittning, en tråkig jävel (lärare) började prata om latin och dess betydelse för ekonomin. Några tjejer satt och flummade, fnittrade och förde ett jävla liv. 100% teater. Några fattade, några inte. Till slut avslöjade dom själva bluffen och in kom ett par"kickars", dvs andraklassare som kommer att hålla i våran nollning, dvs festveckan.

ebd

Dom lirade Skrillex och vips va vi uppdelade i 14 olika lag. Klockan 09,45 öppnade jag min första öl och först nu, 01:14 sitter jag hemma i soffan hos Lars och är sjukt nöjd över att ha hittat hem igen. Bilen min står fortfarande på parkeringen på skolan, av förklarlig anledning.

Vi har spelat fotboll i fotbollar, spikat spik, sprungit på hala pressenningar och klätt ut oss till österrikare i lederhosen. Det är min grupp, lederhosen. Vi vann alla deltävlingar utom 2. Ändå vann vi inte, mäkta besviken. Men vi fick go mat, spaghetti och köttfärssås på lokala utestället på campus, Sivan. Gott som stryk.

Sedan körde vi förpärla hemma hos Axel. Lärde oss sången, "denna flaska den ska vandra" och tvingade i samtliga måttliga mängder öl, vin och sprit. Sedan gick vi till Sivans igen där vi dansade, åt pizza och hade det allmänt trevligt. En kanonstart på första dagen. Vädret har vart underbart och jag är nästan lite solbränd känner jag. Jag är helt slut. Nu ska jag krypa till kojs. Jag orkar knappt ladda upp några bilde från dagen, gör det imorgon, om jag inte är för full när jag kommer hem dvs. Vi får väl se, håll till godo!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: