Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-26
11:34:07

Imorgon börjar nollningen!

Sitter vid min fars köksbord, har precis vaknat. Grus i ögonen, p3 på radion, tröjan hänger över min högra axel. Det regnar ute, grått och kallt. Känner mig trött i kroppen, det har vart en intensiv vecka som igår avslutades i goda vänners lag på Vinyl Clothing och Hotell Scheele. 

Om några timmar tar jag bilen mot Växjö. I Katrineholm ska jag plocka upp en kille som ska till Jönköping och eventuellt stannar jag själv till där för att ta en fika med Gato, en gammal väninna från Köping. Sitter och funderar på vad jag ska ta med mig. Jag har ju inte fått någon lägenhet än så jag kan ju inte ta med hela mitt hem så att säga. Kläder, träningskläder, gitarren, datorn, pärmar, innebandyklubban, vad mer?

Imorgon smäller det i alla fall. Imorgon börjar ett nytt äventyr i mitt liv. Ett äventyr som förmodligen kommer att sträcka sig över en treårsperiod. Det ska bli så ruskigt spännande att lära känna mina klasskamrater, jag är nyfiken på hur dagarna kommer att se ut, rutiner, föreläsningarna, festerna och gemenskapen.

Första veckan börjar med sedvanlig nollning eller inspark. Inga fylleslag utlovades, vi får väl se hur det blir med det!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: