Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-26
22:49:26

På plats i Växjö

Sov ruskigt lite inatt, dock inte pga nervositet inför pluggstarten imorgon, tvärt om. Jag har haft så mycket att göra sista veckan att jag inte ens hunnit reflektera över att min universitetsutbildning börjar imorgon. 

Idag runt fyrasnåret tog jag min röde gamle trotjänare till bil och styrde kosan mot Växjö. Men innan dess passade jag på att personligen leverera några dumptees till några sköna kunder i Köping. I Katrineholm plockade jag upp Samuel, en kille som jag träffade via Skjutsgruppen.nu , en tjänst för samåkning. 

på väg till växjö
Lagomt lam bild på mig i bilen men kyligare än så kan jag inte se ut när jag tittar i kameran och försöker köra samtidigt!

En riktigt trevlig kille, vi satt och diskuterade Dump Tees, min resa till Nicaragua, våra erfarenheter av arbete i Spanien och livet i stort och smått. Vi pratade faktiskt jättemycket om Dump Tees, skulle ha viljat veta mer om Samuel men jag är säker på att vi kommer att hålla kontakten och ses igen. Tiden flög förbi och plötsligt var vi i Jönköping där Samuel bor. Jag åkte själv sista biten ner till Växjö.

Så nu sitter jag här, på en soffa hos en god vän. Som så många gånger förr det senaste halvåret =) Soffan är bäddad, jag är nyduschad, tänderna är borstade, Lars sover och jag ska snart släcka lampan för att somna in och vakna upp till första dagen på resten av mitt liv.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: