Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-22
10:08:00

Snabba Cash 2

Jag jobbade med Marcus idag. En jäkla bra kille i min ålder som bor här i Stockholm. Han påminner mig mycket om mig själv. Vi har många intressen gemensamt och vi är båda materialister. Jag är dock smygmaterialist och Marcus är materialist. Jag önskar att jag hade en massa coola saker men har länge sparat till äventyr, Marcus är killen som har alla dom där coola sakerna. 

Idag efter jobbet så drog vi hem till honom. Vi lirade Fifa 2012. Du ska veta det att jag va KUNG på Fifa 96 till Windos 95! Jag och Gustav har spelade otaliga matcher, vi snackar tusentals. Det är också därför som jag alltid skjuter med fel knapp när jag spelar Fifa idag. 

Det va bättre förr, då kunde man bara springa i vinklar, skjuta stenhårt med ett par hetsiga knapptryckningar och stå ivägen när målisen pangar ut bollen, för att sedan göra mål. Nu funkar inget av det längre, jag förlorade mot Marcus.

Sen drog vi till Heron City och käkade Sushi, så rackarns gott det är! Efter maten blev det bio, Snabba cash 2. En "okey" rulle skulle jag säga. Det är action, vapen, droger osv. Dock känns det som att filmen går som i en våg. Först händer massa nytt, sen plötsligt är man tillbaks på ruta ett igen. Jag är lite besviken måste jag säga, hade hoppats på mer!


Nu sitter jag och förbereder massa papper, jag ska träffa en tjej som ska hjälpa mig med bokföringen för Dump Tees. Försöker styra upp ett antal pärmsystem här. Ett för Gatubarn.nu, ett för Dump Tees och ett för min privatekonomi. Jag gillar att ha ordning på grejerna men är lite osäker på vilket system som passar mig bäst. Hur löser du pappersfrågan till ditt företag?


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: