Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-25
00:35:47

Stressiga dagars magi!

Ush det är stressigt dessa dagar. Flyttade hem till Köping från Stockholm i torsdags, direkt till tandläkaren, där jag förövrigt bara pyntade 60 kronor eftersom jag inte vart där på 2 år, nice! Ställer ut på Köpingsmässan med Dump Tees fredag-lördag och flyttar till Växjö på söndag. Det går i ett, lite för mycket just nu känner jag. Skulle vilja få ordning på mitt liv, få lite struktur, inte flänga fram och tillbaks som en speedad hamster. Ha en egen lägenhet, ett skrivbord där jag kan ha min dator, ställa upp mina pärmar och slippa bära runt på mitt liv i en ryggsäck. 

Har tyvärr inte fått någon lägenhet i Växjö än men jag kommer att bo hos en barndomsvän första veckan och då ska jag gå på visningar och jaga boende som bara den. Ser så ruskigt mycket fram emot att börja plugga! På måndag smäller det!

Fick tillbaks bilen från verkstan idag. Bröderna Petterssons här i Köping har gjort ett bra jobb som vanligt. Blev lite dyrare än väntat då vi va tvugna att byta nästan hela avgasröret men nu går han fint pärlan. Har förresten hittat en reskamrat på söndag, via Skjutsgruppen.nu. En kille som jag tydligen har 2 gemensamma vänner med och han jobbar med fairtrade, ska bli spännande! =)

Lagade pappas dator ikväll. Internet och skrivaren funkade inte. Efter MYCKET jävla om och men så funkar nu båda. Men skrivare alltså, vilket skit det är! Plug and play ska det vara! Kunde till slut skriva ut sidan som jag behövde, alltid något. Är ruskigt trött nu, dags att slagga. Buenas noches!
Kommentar:
2012-08-25 @ 01:10:15

När kom du hem till Sverige om jag får fråga? :)Och vad är det du ska studera?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: