Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-08-31
13:48:51

Tredje dagen på nollningen

Första nyktra dagen denna vecka. Faantastiskt. Vi möttes i lägenheten på campus runt 08. Tog sedan bussen till Evedal, ett grönområde vid vattnet där vi fortsatte tävla. "Från Tyrål, ballar av stål, lederhosen!". En dj stod och pumpade musik när vi kom, festen va igång. Men utan alkohol som sagt.

Vi blev lottade att tävla mot smurfarna idag. Dom har en ganska skön ramsa om att dom skulle vinna hela tävlingen. Något som skulle visa sig svårare sagt än gjort. Vi inledde så jävla bra! Segway var första grenen. Deras tjej såg ut att ha åkt Segway hela sitt liv. Så ruskigt snabb hon va! Jag fick 1,5 minut innan racet att öva, klurig styrning men tufft! 


Hon pinnade på som en speedad hamster, jag tittade mot Ludde som gav mig en menande blick, hon va snabb, det var hon. Men jag kände också stödet, stödet av 20 stycken läderklädda blivande studenter som ropade mitt namn. Det stod mycket på spel här. Adrenalinet började pumpa. Jag vägde Segwayen fram och tillbaka framför startlinjen, och där gick signalen! Jag inledde försiktigt, ville inte snudda konerna och få straffsekunder. Motståndarlaget skrek "träff" titt som tätt och menade att jag kört på en kon, men icke!

Två varv skulle köras. Andra varvet gick bättre, fick upp tempen, rätta knycken. Det gick smidigt ända upp på raksträckan, då fick jag inte riktigt till farten jag ville ha. Men det gjorde inget. Vi vann ändå! Dagens första vinst var ett faktum, å så gott det smakade!

Senare under dagen sköt vi paintball. Dagens andra seger. Nästan alla i vårt team satte alla 3 kulorna på dockan direkt och slapp därför straffrundan. Vi piskade smurfarna blåa! Sen var det dags för sumobrottning. Ruskigt skoj och fruktansvärt jobbigt. Fem matcher, 1on1. Det va superskoj att se Jennie i den där stooora sumo-overallen =P. Jag gick också upp för match. Det var tydligt att grabbarna tog detta seriöst. Han var lite längre än mig men framförallt tyngre. Något som skulle visa sig vara riktigt jobbigt att möta. Vi var dock riktigt jämna. Slängde och slet i varandra men ingen ville falla. Han slet så hårt att jag ibland tappade båda fotfästena, balansen räddade mig ett flertal tillfällen. Men till slut svek även den och vips hade jag en sumoförklädd smurf över mig. 1-0. Andra omgången höll vi på länge igen. Vi stod och kramades likt boxarna i en tungviktsmatch, flåsade. Men plötsligt rörde vi oss snabbt ut från ringen, bort mot resten av smurfarna som stod runt om, jag fick en knuff i ryggen från en i publiken och tappade balansen. Förlusten var ett faktum, tungt!

På kvällen missade jag dessvärre festen. Behövde jobba lite med Dump Tees, ganska viktiga saker som behövde göras. Kommer snart att avslöja vad =)
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: