Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-12-24
02:04:31

Andra dagen i Köping

Det är så gött o vara hemma. Mina båda systrar är här och den ena har sin hund med sig. Maltito. Så sjukligt söt! Idag tog vi en promenad runt kvarteret och han skuttade runt i snön och lekte med en tennisboll, som vi sedan slarvade bort by the way.
 
Tog en tur med broder Sandblom på eftermiddagen. Shoppade och fikade, catchade upp. Sandblom fick dessutom casha upp när min mobil hade dött och jag inte kunde föra över pengar till mitt konto för att betala för all julmat =P That´s what friends are for ;)
 
Maltito den lille busen!
 
Och idag träffade jag min älskade vän Trampa igen. För länge sedan sist! Vi kommer hänga en del i jul och hon har redan hunnit trycka i sig halva vårt brödförråd. Misstänker att vi kommer behöva åka och handla igen innan denna jul är över!
 
Smiskade henne by the way i biljard ikväll. Ser fram emot att vinna nästa match också!
 
 
Klockan är 02.03 och rent teoretiskt sett är det redan julafton. Men först ska vi försöka sova ett par timmar i mitt gamla pojkrum som ser ut som ett bombnedslag. Fullt med grejer och total kaos. Lyckades i alla fall bädda rent sängen med tempurmadrassen så hoppas på en god natts sömn.
Kommentar:
2013-01-10 @ 15:10:14
#1: Petra

Hahaha "hela vårt brödförråd"

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: