Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-12-29
03:06:24

Back to Wexiö

Efter en fantastisk vecka i Köping var det dags att röra sig söderut mot Växjö igen. Denna gången med flyttlasset. När jag flyttade till Växjö i augusti så hade jag ingen lägenhet, därför lämnade jag alla mina möbler och saker i Köping. Nu äntligen har jag min egna lilla lya och nu är den full av mina saker. På 29 kvm gäller det att möblera smart.
 
Jag fyllde en stor släpkärra och Lars bil fick jobba hårt för att ta oss ner. Det tog nästan 6 timmar precis. 90 km i timmen är ganska segt i längden. Smidigt att man kan hyra i Köping och lämna släpet i Växjö. Dock betalar man ju för sig, rejält. Ca 1300:- / dygn. Rena rånet men vad fan gör man!?
 
 
Nu på kvällen har jag bara roddat ordning på saker. Det står banankartonger överallt men det ska snart bli ett organiserat kaos! Behöver snarast investera i ett par gardiner, två duschdraperier och lite batterier. Det får bli morgondagens utflykt det! Ja just ja, jag tvättade kläder också. Kläder som bara stått i säckar medan jag bodde i Nicaragua. Nu luktar dom gott igen =P
 
 
Är så oerhört trött i kroppen. Det blev inte många timmars sömn igår och det ser ut att bli sent inatt också. Jag tar sovmorgon, det har jag redan bestämt. Skönt! 
 
Hoppas du haft en underbar jul!
XoXo
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: