Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-12-25
04:09:00

Julafton 2012

Det blev en mycket lyckad julafton hos familjen Appelquist i år. Maten smakade bra, folk var på hyffsat bra humör och till och med hundarna skötte sig bra. Jag pös över till Danne en sväng på förmiddagen för att kolla läget. Det var längesen vi sågs och det va härligt att få ta igen lite tid.
 
 
 
 
Vi hoppade över Kalle i år. Klockan 16.00 åkte millan och hämtade samtliga som skulle över till pappas hus. Så underbart skönt. Första året som jag slapp agera chaufför! Nu när hon har körkort ;) Underbart! Allt gick 100 gånger fortare än vad det gjorde back in the days. Eller så är det bara så det känns eftersom man idag inte tänker på julklapparna från sekunden man vaknar till sekunden man sitter där med omslagspapper upp över öronen.
 
Jag fick många fina julklappar i år. Choklad, böcker, strumpor, sprit osv. Efter maten och julklappsbytena tränade vi lite. Petra och jag gjorde diverse övningar som man kan göra hemma och jag övade vidare på armhävningarna som jag gör stående på händer.
 
 
 
Imorgon blir det fest hos Danne, det ser jag fram emot! Ska bara försöka skaka fram lite bärs tills dess. Alternativet är brännvin eller mjölklikör. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: