Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-12-02
02:15:48

Salsa och plugg!

Idag blev det inte många knop egentligen. Motivationen till plugg var i botten. Jag försökte fyra gånger men det gick på röven. Åkte iväg med Millaray och dansade salsa och hon va så go, hon hade gjort supergoda bakelser och tagit med sig kaffe till salsan som en present till mig =)
 
Dansen gick bra. Vi kan dansstegen, det gäller bara att komma ihåg hela koreografin! Äntligen känns det som att jag börjar lära mig salsa. Så härligt när man kommer in i någonting och har grunden, det blir så mycket lättare att bygga på då =)
 
Jag provade en ny öl häromveckan. Cool design, ölen va helt okey men inget speciellt!
 
Nu är jag hemma och är hungrig som fan. Jag vet att det finns kinamat i kylen men Lars sover så jag vet inte om jag vågar dra på micron och värma det. Imorgon har jag i alla fall bestämt att köra 100% plugg. Tenta i organisation och ledarskap på måndag och marknadsföring på tisdag.
 
Snart får vi tillbaks tentan i nationalekonomi, det ska bli spännande. Ett ganska intressant ämne måste jag säga! Men det är mycket i plugget just nu. Väldigt mycket. Entreprising and business development är en hård utbildning och det märks att dom vill sålla agnarna från vetet. Jag tänker tillbaks när jag började i september. Det är bara fyra månader sedan men när jag tänker på allt vi gjort så känns det som det var evigheter sedan!
 
Nej nu dags att gå igenom studiematerialet en sista gång innan bingen. Hoppas du haft en skön lördag!
XoXo
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: