Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-12-04
03:51:38

Tenta och inflyttning!

Idag hade jag tenta i organisation och ledarskap. Gick ganska bra måste jag säga. Jag tror jag klarar den. De sista dagarna har vart sjukt intensiva. Så mycket att läsa. Två tentor och två seminarier på samma vecka. Lagom! Imorgon har vi tenta i marknadsföring. Mycket intressant men ett otroligt brett området med stor litteratur.
 
Idag direkt efter tentan så åkte jag iväg och fick nycklarna till mitt bo! =) Äntligen har jag ett eget boende igen. Så ruskigt skönt! Jag åkte och storhandlade för att fylla upp kylen och skåpen med mat. Älskar fulla skåp! Jag älskar dessutom fönstret (det enda) i lägenheten. Så stort och fint och med grym utsikt!
 
Alla mina saker på plats. Fredrick Federley tyckte att jag skulle ta och sälja av lite av mina prylar.
 
Lars hjälpte mig över med alla saker till lyan. Vi åkte först fel, sen glömde vi hälften av sakerna. Det blev en liten omväg helt enkelt. Jag tog med mig eken också btw. Jag är osäker på om den lever eller inte men jag tror det. Dock drar det jättemycket vid fönstret och elementet under brassar på ohygglig värme för att kompensera. Vi får se hur den lille rackarn klarar det.
 
Så jävla vackert träd med all snö som faller ner!
 
Nej, klockan är 03:46 och det är dags att sova 3 timmar innan tentan. Nu har jag jättenära till campus. Bara 1km. Det skulle inte förvåna mig om det är nu man börjar komma för sent. När man bor för nära för att ens lyckas med det.
 
Jag har en stor vit vägg som jag planerar att göra något skoj med! Har du något förslag? Förslag som inkommit är: Graffiti, blackboard, whiteboard, projektor.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: