Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-10
23:50:00

Appelquist flyttar in

Hey folks,
 
Sedan jag flyttade till Växjö har jag bott hos Lars. En barndomsvän som flyttade hit för mer än 12 år sedan. Tanken var att jag skulle bo hos Lars i en vecka eller så. Det var dock bra mycket svårare att få tag på lägenhet än vad vi trodde från början. Nu har jag snart pluggat i 5 veckor och snart får jag äntligen en egen lya!
 
Jag har hittat ett studentboende 1.5 kilometer utanför universitetet och campus. Perfekt avstånd. Lagom nära. Jag vill liksom inte "bo på jobbet". Jag flyttar in den 1a december. Dock har jag inte en pryl här nere i Växjö. Jag har fortfarande alla mina ägodelar i samma resväska som följde med till Nicaragua. Det ska bli härligt att boa in sig lite. Få ordning på sina saker. Det va nästan 3 år sedan jag hade något riktigt eget.

 
Fördelen med studentboendet är att det är hyresfritt under sommaren, el, vatten, tv och internet ingår. Det är bara att hoppas att grannarna är bra! Jag planerar att ta med ett stort släp med prylar när jag åker tillbaks till Växjö efter jullovet. Åh så mysigt det ska bli!
 
Men det har vart supertrevligt att bo med Lars. Vi har tagit igen massor av tid som gått förlorad medans vi bott i olika städer och länder. Nu väntar vi på att Eas den gamle rumpnissen ska komma ner och hälsa på också. Då är dom tre små grisarna samlade.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: