Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-29
23:32:48

Filip och Fredrik kan vara stolta

Inte nog med att dom är sjukligt allmänbildade inom de mest extraordinära områden, dom lyckas dessutom få tusentals människor i Sverige att lyssna på deras tugg på podcasten. Och inte nog med det! Dom lyckas dessutom fylla Berwaldhallen för att sända sin podcast och det enda som händer är att två vuxna män sitter och diskuterar diverse.
 
Så jävla imponerande! För att inte bjuda grabbarna på en hybrisfix i detta inlägg så må jag ändå säga det att jag inte är jätteimponerad över podcasten i stort. Jag har länge följt Filip och Fredrik med stort intresse men jag tror inte att formatet, eller snarare temat på podcasten tilltalar mig. Namedropping på hög nivå och allmänt skitsnack om världsliga saker.Något som vore jävligt intressant är ju om dom skulle göra helt om en dag och börja prata om sin barndom, innersta känslor och om sånt som alla tänker men ingen pratar om. Ni som lyssnar på podcasts vet precis vad jag tänker på. Alex och Sigge så klart. En helt genialisk podcast, men detta inlägg är inte ämnad den.
 
Något som dom gjorde jävligt bra i Berwaldhallen va sången. Vilka pipor! Ruskigt bra tolkning av Oasis låt - Whatever. Lyssna från minut 96 och njut! Jag skulle gärna se att pågarna knåpar ihop en skiva eller spelar mer av sin musik i podcasten. Otroligt vackert!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: