Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-25
01:36:58

Fototävling och nationalekonomi

Idag läste vi nationalekonomi igen. Det gäller verkligen att hänga med när läraren Lars galopperar fram mellan MC, AVC, AFC och ATC. Det känns som att poletten hänger löst och är på väg att släppa vilken dag som helst. Det blir snart tenta på detta nämligen.
 
Well, på kvällen dansade jag salsa med Millaray en stund. Vi övade lite på stegen vi fick lära oss av Juan tidigare i veckan. Snart sätter vi dom!Nu på kvällen har jag jobbat med Dump Tees. Vi har haft ett par tunga månader med diverse tekniska strul, logistikproblem och annat som satt käppar i hjulet. Jag ska inte sticka under stol med att det är komplicerat att driva företag från en resväska samtidigt som man pluggar. Men nu börjar äntligen bitarna falla på plats och det känns skitbra! 
 
Jag deltar förresten i en fototävling här på campus och temat är "trygghet". Vad känns mer tryggt än att ha en stor hund vid sin sida när man jobbar som skyddsvakt. Därför blev mitt bidrag ett foto på Fredrik Bergkvists hund. En sån go rackare. Gå gärna in och rösta om du gillar bilden. Det är bara att klicka på "gilla".
 
God natt vänner, 
XoXo
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: