Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-03
00:42:46

Inkubatorn i Växjö blir vårt partnerföretag

Hey folks!
 
Jag och Jesper i klassen har teamat ihop oss. Vi ska göra uppgift 3 tillsammans. Vi har tidigare gjort uppgift 1 som var en akademisk rapport om processer. Uppgift 2 som var en rapport om flöden och hur flöden kan kartläggas i företag. Och nu har vi alltså börjat på uppgift 3. Denna gången två och två.
 
I uppgift 3 ska vi kartlägga ett företags viktigaste processer och flöden. Tidsfristen är som vanligt überkort. Arbetet ska va inne på tisdag nästa vecka kl 09.00 men vi är vid gott mod. Jesper är en flitig kille som är riktigt duktig. Vi funkar bra ihop och vi kommer definitivt hinna få ihop ett bra arbete.
 
 
Idag fick vi tag på ett väldigt intressant partnerföretag. Nämligen Inkubatorn i Växjö. Dom är själva affärsutvecklare och hjälper nya företag med stor potential att bli lönsamma. Nu är det Inkubatorns egna processer vi ska kartlägga i steg 1. I steg 2 planerar vi tillsammans med Inkubatorn ihop ett projekt och gör en projektplan. I steg 3 genomför jag och Jesper detta projektet. En riktig win-win-situation. Företaget får ett adekvat projekt genomfört och vi får erfarenheten + material till rapporten som vi senare får betyg på.
 
Detta ska bli superspännande. Men nu ska jag krypa till kojs.Och inte hann jag göra armhävningar idag heller. Fan va illa! Klockan är 00:32 och vi har jobbat hårt idag. Imorgon har vi föreläsningar om marknadsföring och lite annat skoj. Sweet dreams!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: