Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-22
00:12:08

Träffa twittrare irl

I lördags träffade jag ännu en twittervän live. Twitter är härligt på det viset. Hur man kopplas ihop med människor och knyter nya kontakter. Denna gången @RebeckaLindhe. En välklädd tjej med bland det största munlädret jag någonsin skådat. Normalt sett brukar jag kunna hålla låda men denna gången kunde jag snällt sitta lite tystare, smutta på min öl och knapra på min pizza utan problem.

 
Rebecka driver Garantikoll.se , en tjänst som håller koll på dina garantikvitton åt dig. Det märks att hon vart med ett tag. Hon har koll på sina grejer och har svar på tal. Vi snackar om livet, mat, problem, företagande och träning. Hon är nog den enda människan jag någonsin träffat som inte tycker om jordgubbar, knas!
 
Det lustiga i det hela är att Rebecka har suttit i Inkubatorn i Kronoberg, mitt partnerföretag! =) Hon känner Helena Collin och Mathias Gaunitz jättebra och vi hade ett ganska bra snack om Inkubatorns verksamhet. Det var intressant att få höra en riktig "inc-ares" egna berättelse från det hela.
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: